kepasa Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 niezle. gdzie zamawiales? ???????????? właśnie cały wydech robiłeś?[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2008, 13:40_________________________________________________tajemniczy don pedro????
skalarx Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 ja zamówiłem w czwartek dedykowanego ultera 2x70 ścięte i czekam niecierpliwie :>
nippo83 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Polecam firmę z Siemianowic Śląskich MG Motorsport http://www.mgmotorsport.pl/ robią naprawdę dobre wydechy w każdej konfiguracji. Ja jestem z mojego układziku baaardzo zadowolony
djsuchy Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 ja zamówiłem w czwartek dedykowanego ultera 2x70 ścięte i czekam niecierpliwie :> A moglbys pokazac jak to wyglada po zamontowaniu, bo sam do identycznego sie przymierzam...
skalarx Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 ja zamówiłem w czwartek dedykowanego ultera 2x70 ścięte i czekam niecierpliwie :> A moglbys pokazac jak to wyglada po zamontowaniu, bo sam do identycznego sie przymierzam... coś takiego
djsuchy Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ja zamówiłem w czwartek dedykowanego ultera 2x70 ścięte i czekam niecierpliwie :> A moglbys pokazac jak to wyglada po zamontowaniu, bo sam do identycznego sie przymierzam... coś takiego A jeszcze jedno, jak ten tlumik brzmi? nie wyje? Jakies sa odczuwalne efekty zalozenia tego tlumika?
skalarx Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ja zamówiłem w czwartek dedykowanego ultera 2x70 ścięte i czekam niecierpliwie :> A moglbys pokazac jak to wyglada po zamontowaniu, bo sam do identycznego sie przymierzam... coś takiego A jeszcze jedno, jak ten tlumik brzmi? nie wyje? Jakies sa odczuwalne efekty zalozenia tego tlumika? Kompletnie żadnej różnicy. Cichuteńko jak ori. Jak ktoś chce wycia, to pewnie trzeba wyciąć środkowy dodatkowo.
djsuchy Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ja zamówiłem w czwartek dedykowanego ultera 2x70 ścięte i czekam niecierpliwie :> A moglbys pokazac jak to wyglada po zamontowaniu, bo sam do identycznego sie przymierzam... coś takiego A jeszcze jedno, jak ten tlumik brzmi? nie wyje? Jakies sa odczuwalne efekty zalozenia tego tlumika? Kompletnie żadnej różnicy. Cichuteńko jak ori. Jak ktoś chce wycia, to pewnie trzeba wyciąć środkowy dodatkowo. Nie, chodzi aby bylo jak najcisze, srodkowy wywalam i wstawiam od Lorbi przelotowke z wyciszeniem. A jak z wydajnoscia tego tlumika? Zyskales troche momentu obrotowego w dole?
skalarx Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ja zamówiłem w czwartek dedykowanego ultera 2x70 ścięte i czekam niecierpliwie :> A moglbys pokazac jak to wyglada po zamontowaniu, bo sam do identycznego sie przymierzam... coś takiego A jeszcze jedno, jak ten tlumik brzmi? nie wyje? Jakies sa odczuwalne efekty zalozenia tego tlumika? Kompletnie żadnej różnicy. Cichuteńko jak ori. Jak ktoś chce wycia, to pewnie trzeba wyciąć środkowy dodatkowo. Nie, chodzi aby bylo jak najcisze, srodkowy wywalam i wstawiam od Lorbi przelotowke z wyciszeniem. A jak z wydajnoscia tego tlumika? Zyskales troche momentu obrotowego w dole? tego akurat nie sprawdzałem. a różnicy aż takiej nie zauważyłem
Rekomendowane odpowiedzi