Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Popatrzcie...Doradzcie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

micek wg mnie on wlasnie pasuje do delikatnego tuningu. :)

Twoj raczej delikatnym nazwac nie mozna.. :decayed:

Chodzi o to ze masz masywne zderzaki, wydechy a spojler bedzie taki ledwo ledwo.. :gwizdanie:

(nawiasem mowiac ten ogromny tez mi sie nie podoba.. :decayed: )

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie ja tez nie chcem zadnej pletwy zakladac bo mi sie nie podobaja...a koncowki tlumikow bede wymienial na mniejsze... :th:

Opublikowano
no wlasnie ja tez nie chcem zadnej pletwy zakladac bo mi sie nie podobaja...a koncowki tlumikow bede wymienial na mniejsze...

to zaczynasz isc w dobrym kierunku :decayed: jak wstawisz jakies mniejsze, proste ruły to ten spojlerek bedzie wygladal calkiem niezle - jeszcze kwestia zderzaka no ale tobie ma sie to podobac :)

Opublikowano
  • Autor

O to chodzi zebyscie podawali propozycje na spoilerek na klape tylnia a nie oceniali auto :th: Wydaje mi sie ze kazdemu najbardziej podoba sie jego auto...wiec darujcie sobie zbednych komentarzy :evil: :th:

P.S: a co do zderzaka widzialem na allegro od RS4 pasujacy do sedana moze w cos takiego zainwestowac?!

Opublikowano

Daj link do tego zderzaka :)

Opublikowano

niewiem jak bedzie wygladac ten "rs" ale w ciemno moge poweidzec ze lepiej niz ten co masz teraz :decayed: jakis taki za ciezki i niepasujacy do a4

jak mozesz to pokaz wogole jeszcze przod auta zeby zobaczyc zy bedzie sie jakos zgrywal z tylem...

----------------------------

uprzedziles mnie :) chyba najlepiej jak bys zalozyl od s4 :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

niewiem jak bedzie wygladac ten "rs" ale w ciemno moge poweidzec ze lepiej niz ten co masz teraz :decayed: jakis taki za ciezki i niepasujacy do a4

jak mozesz to pokaz wogole jeszcze przod auta zeby zobaczyc zy bedzie sie jakos zgrywal z tylem...

Zgadzam się z inco. A najlepiej to zainwestuj w jakis orginał zderzak do tego jesli już chcesz to dokładkę najlepiej jakies firmy żeby nie była z laminatu. (Tak to pewnie ten zderzak nie pasuje na 100% idealnie i jeszcze potem gdzis Ci pęknie. Wtedy zrobi się brzydkie autko :thumbdown: ) ale to Twój samochód :)

Opublikowano
  • Autor

Przod wyglada tak

eb2bac47df9880e7.jpg

Opublikowano

co to masz to metalowe w zderzaku? :decayed: przod wyglada calkiem niezle i wlasnie teraz nie pasowal ten zderzak z tylu, wydajem i sie ze taki od s4 by bardzo poprawil wyglad, jeszcze ta mala lotka na klape i jak chcesz blenda na szybe i ladnei by to zesoba wygladalo :)

no i jeszcze kuminy ale to juz sam wiesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak masz jakies linki do zderzaka od S4 to zapodaj...Ja zaraz poszukam... :przebiegly:

Opublikowano

Ten przedni wygląda na rs. Tylko to ABT w grill-u źle wygląda( ale to już inna bajka) ten rs na tył będzie pasował do całosci i najlepiej bedzie wsadzić jedną koncówkę z dwiema rurami :th:

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie on jest ala RS4...i wydaje mi sie ze tylni tez w tym kierunku zarzucic...a koncowki wydechu beda mniejsze podwojne ale z dwoch stron bo strasznie mi sie to wkreca :th:

Opublikowano

Zrobisz tak jak będziesz chciał to Twoje auto. A nie myslałes nad zmianą lamp tylnych na ledy?

Opublikowano
  • Autor

Juz wymienilem na te co mam i niech tak zostanie...mam zamiar zabrac sie za przednie...takie z czarnym srodkiem i ringami... :th:

P.S tylni zderzak jest oryginalny tylko jak kupilem autko to byl pekniety i niczego innego nie dalo sie przy nim wymodzic...

Opublikowano

o gustach się nie powinno romawiac ale to profanacja

Opublikowano
  • Autor

Kazdy ma jakies odchyly :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

wsumie macie racje, ten od s4 byl by chyba za delikatny do tego przedniego a'la rs... ale ten co pokazales

jakos mi nie robi :) pozatym on jest poszerzany czy tylko na tym auciie na zdjeciu jest taki pokazany?
Opublikowano

Twoja tylnia klapa, wydechy i lampy to profanacja (jak ktos napisal wyzej) tego auta.

Ten zagiel (czyt. spojler) idealnie wpasowuje sie w klimat, ktory obrales - jest poprostu zenujacy.

Rob jak uwazasz, ale samochod juz wyglada strasznie i kolejnym wyszukanym gadzetem jeszcze bardziej go pognebisz...