Rattlesnake Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 jak w temacie. Auto pewnego razu przestało odpalać, jest LPG, awaryjnie na LPG też nie odpala. Przed usterką było mało wachy, od startu dostało ostro w podłogę potem ostre hamowanie i głuche "łubudu" z tyłu dało się słyszeć. Dolałem wachy i nic. Zwiozłem na lawecie do mechesa i gdy stało tyłem w dół na moment - 2-3 sek odpaliło i znów to samo. Aku kręci Paliwo jest Pompka podaje paliwo do silnika Cewki ok Iskra jest na świecach załapuje na ułamek sekundy i gaśnie jadę za chwilę z kompem , zobaczę co mi powie... jakiekolwiek sugestie szanownych - mile widziane. po vażeniu się odezwę
Onkel Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 po vażeniu się odezwę I wtedy my coś Ci powiemy bo teraz to wróżenie z fusów
Rattlesnake Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 :> i po temacie. a mianowicie: vag nie łączył się z kompem w aucie - błąd interfejsu po odpięciu kompa vag połączył się bez problemu z abs więc stwierdziliśmy że z samym kompem coś nie tak przedmuchanie kostek wd-40 dało radę, uzyskaliśmy połączenie, auto odpaliło i chodzi jak pszczółka. Nie było gdzieś styku i pewnie stąd ten problem. dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam i oby jak najmniej problemów.
Rekomendowane odpowiedzi