Debian27 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Witam Panowie powiedzcie mi jak zdemontować migacze boczne? Z tego co wytyczałem to wystarczy je podważyć ale ja próbując za chinyyyy nie mogłem ich ruszyć... jak podwazać to z góry z dołu- czym??a może to jakoś od wewnątrz auta? macie jakiś na to patent ??
HaVoK Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Delikatnie podważasz i powinny wyskoczyć. Są na zatrzask. Najlepiej czymś płaskim i cienkim. Dla bezpieczeństwa lakieru przez szmatke Powinno puścić.
huzio00 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Podważaj z boku nie pamiętam z której ale jak z lewej nie idzie to z prawej próbuj :>
Debian27 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Panowie a powiedżcie mi jakie sa tam żarówki bo aktualnie mam migacze ori pomarańcz, a chciałem włożyć białe i teraz jesli żarówki są białe to bede musiał kupić pomarańczowe.......chyba dobrze rozumuje ??
Debian27 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 a ktoś mi powie gdzie takie coś można kupić ??
przepychacz Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ...w każdym sklepie motoryzacyjnym, na stacji paliw, ewentualnie duże supermarkety...oznaczenia na żarówkach są znormalizowane
Debian27 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 ok dzięki Panowie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi