ronin79 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Moja a4 - kupiona we wrześniu od niemca w takim stanie jak widać - dorzuciłem tylko 17" felgi wymieniłem rozrząd kompletny, oleje i filtry oraz chłodnicę wody nic na razie nie planuję zmieniać - raczej myśle o sprzedaży na wiosnę - trochę ciasne autko (miałem już 4 paski w TDI, omegę 2,5b, toledo 2,0 16V, renaulta 19, audik przoduje więc myślę o większym modelu w 4x4) panel środkowy pomalowany farbą typu "kameleon" (zielony łamany niebieskim - w realu lepiej to się prezentuje niż na zdjęciach) - wydaje mi się, że niemiec był w jakimś klubie a4 (auto było na glebie na gwintach H&R, modeling i przeglądy robione były w Niemczech w ATU) wymienione są żarówki w lampach i kierunkach (jakieś z niebieską poświatą), nie daję z polifta bo świecą przyzwoicie nie wiem czy w standardzie jest podświetlenie na nogi z przodu - tu jest wmontowane oświetlenie w podsufitce po otwarciu drzwi miga na zielono - niebiesko, przy włączonych światłach tylne oświetlenie podświetlone jest czerwonymi diodami, wymieniony wydech - autko fajnie brzmi walczę z audio - bo jest standard - dałem 16 cm głośniki przód i szykuję się na 17 lub 18cm w tylnych drzwiach Więcej zdjęć panelu środkowego - myślę, że w zdjęciu bez flasha prezentuje się bardziej wiarygodnie w porównaniu do rzeczywistości: wnętrze i diodowe podświetlenie lampek tylnych
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ten panel środkowy katastrofa niemiec nie umiał wyrezać lampek z polifta daj jakiś czytelny opis
Polko_V Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 moze jakies fotki wnetrza :gwizdanie: ale te zielone cos
Kwinto69 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 zielony panel jak Filip z konopi
Rekomendowane odpowiedzi