Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Wymiana łożyska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich. powiedzcie mi panowie, czy sam mogę wymienić łożyska w przednich kołach? chodzi mi o to, czy wystarczy tylko ściągacz, czy potrzebne jest coś jeszcze. dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

zawsze możesz podjechać do jakiegoś warsztatu,żeby Ci łożysko włożyli-resztę możesz sam zrobić :wink4:

Opublikowano

ok, dziekuje za odpowiedzi. problem polega na tym, ze jestem za granica, i tu pewnie duzo to kosztuje, a chcialbym wydac jak najmniej :shocked:

Opublikowano

ok, dziekuje za odpowiedzi. problem polega na tym, ze jestem za granica, i tu pewnie duzo to kosztuje, a chcialbym wydac jak najmniej :shocked:

a gdzie jesteś?
Opublikowano

w UK biorą 10 F za wprasowanie łożyska-podjedz i zapytaj :wink4:

Opublikowano

Jedź do najbliższego zakładu, który wygląda na taki że mogą mieć prasę hydrauliczną.

Jak zawieziesz im zwrotnice i łożyska to będą wiedzieli o co chodzi..

fajny komiks można by z z tego zrobić :polew:

Opublikowano

dobry pomysl. tylko jak im to zawiesc, jak wszystko zdemontuje... :confused4:

ten sam problem miałbyś oddając auto do warsztatu... :gwizdanie: :wink4:
Opublikowano

he he, właśnie... :wallbash:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:38_________________________________________________a długo można na takich huczących łożyskach jeździć? jest taka możliwość, że mogą się zatrzeć? :confused4:

Opublikowano

he he, właśnie... :wallbash:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:38_________________________________________________a długo można na takich huczących łożyskach jeździć? jest taka możliwość, że mogą się zatrzeć? :confused4:

W moim przypadku 3 dni :wallbash:

ale zaraz sie biorę za wymian :naughty:ę

Opublikowano

he he, to prawda - dasz znać jak poszło?

Jasne,nie ma sprawy.Do tego wykonam wlasny patencik w postaci praski z lewarka hydraulicznego :)materiały już mam