Opublikowano 7 Października 201114 l Odpowiedź od Dido : " Witam , gdyby się Panu uparł zrobimy ". " Witam , zrobimy taki kpl , zrobimy jakieś zdjęcia i zobaczy pan " . Trochę zdawkowe odpowiedzi, ale ja jestem dobrej myśli niech wycenia i bedziem myslec
Opublikowano 7 Października 201114 l Odpowiedź od Dido : " Witam , gdyby się Panu uparł zrobimy ". " Witam , zrobimy taki kpl , zrobimy jakieś zdjęcia i zobaczy pan " . Trochę zdawkowe odpowiedzi, ale ja jestem dobrej myśli niech wycenia i bedziem myslec oj tam - droższe od piniendzy nie będą
Opublikowano 7 Października 201114 l Autor dopisz starego :naughty: Będziem mazać na czarno Ja też bym się skusił tylko jaka cena ? Na bank będzie podchodziła pod stówkę skoro zwykłe 80 zł..a te są grubsze i ścięte od środka.
Opublikowano 7 Października 201114 l Autor Na bank będzie podchodziła pod stówkę jebiemieto :kox: Też znam tego japońskiego naukowca
Opublikowano 7 Października 201114 l też się na to piszę, tylko obawiam się że ściągnięcie aktualnym będzie koszmarem
Opublikowano 7 Października 201114 l też się na to piszę, tylko obawiam się że ściągnięcie aktualnym będzie koszmarem myślę że nie powinno być tragedii tylko gorzej może być z ramką na fisie - ja se ją córwa przykleiłem na taśme
Opublikowano 7 Października 201114 l Autor Tylko ciekawe jak to będzie z montażem. Te cienkie rameczki z allegro to łatwo nagiąć i przełożyć..te na zdjęciu wydają się bardziej solidne
Opublikowano 7 Października 201114 l też się na to piszę, tylko obawiam się że ściągnięcie aktualnym będzie koszmarem na klej masz?
Opublikowano 7 Października 201114 l Te cienkie rameczki z allegro to łatwo nagiąć i przełożyć.. jak i przez co "przełożyć" ????
Opublikowano 7 Października 201114 l też się na to piszę, tylko obawiam się że ściągnięcie aktualnym będzie koszmarem na klej masz? nie ;-) Te cienkie rameczki z allegro to łatwo nagiąć i przełożyć.. jak i przez co "przełożyć" ???? przez dziurkę ;-)
Opublikowano 7 Października 201114 l Autor przez dziurkę ;-) nie łatwiej zdjąć szybke ???? Tego jeszcze nie robilem
Opublikowano 7 Października 201114 l Tego jeszcze nie robilem Bo wy zawsze sobie lubicie utrudnić robote :kox:
Opublikowano 7 Października 201114 l Autor Tego jeszcze nie robilem Bo wy zawsze sobie lubicie utrudnić robote :kox: Już wiem kto mi ramki zainstaluje
Opublikowano 7 Października 201114 l czy mowa jest o takich jak tu ? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 13:06_________________________________________________trochę ciulowe foto ale nie mam lepszych