wicio82 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 witam, Posiada moze ktos waz cisnieniowy intercoolera bo mi pekl? Taki gruby w 4 miejscach zakrecony. Oczyscilem i zakleilem tasma ale to tylko do czasu wymiany moze jakis lepszy pomysl gdzie go dostac? Kurcze ciezko go dostac, sa niby podobne ale czy beda pasowac jak dostane paczke? hmmm Moze ktos moglby podac mi numer??[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 00:27_________________________________________________koledzy odkrecilem 2 opaski i odczytalem nr 058145856k znalazlem w necie taki sam nr tylko koncowka "c". Moze ktos sprawdzic w etce czy bedzie pasowal bo nie mam pojecia? dzieki z gory
nA4tan Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Mi jakiś czas temu pękł wąż ten od turbo od wzmocnienia który idzie do intercoolera za OE zapłaciłem 139 zł nówka zapytaj w aso bo może nie warto latać za używką
wicio82 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 kolego pytalem w olsztynie w audi servis 210zl az za waz
Rekomendowane odpowiedzi