Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Eibach Pro Kit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dołącze się do tematu. Czy ktoś może polecić jakies spręzyny do standardowego zawieszenia w b7 avant? Zależało by mi na -30 lub 35mm. Gdzie kupic, w jakiej cenie i jakiej firmy? Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam.

Dołącze się do tematu. Czy ktoś może polecić jakies spręzyny do standardowego zawieszenia w b7 avant? Zależało by mi na -30 lub 35mm. Gdzie kupic, w jakiej cenie i jakiej firmy? Pozdrawiam!

dużo tego było :szukaj:

np.s-line orginał o 20mm lub 30 mm

Opublikowano

Witam.

No ja moge polecic eibacha. Jest minimalnie bardziej komfortowy w porownaniu z s line. Dodam ze narazie uzytkuje je ze standardowymi amorami. Domyslam sie ze jak sie zalozy skrocone amory ( tak jak sie powinnno zrobic ) to bedzie identycznie jak s line. Ja w kazdym razie jestem bardzo zadowolony. Zamawialem z de wiec koszt okolo 550-600 pln

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

odgrzewam temat, bo moj temat Mi usuneli, a temat naprawde nie jest wyczerpany do konca,

pytalem na http://sklep.tuning.pl, to Pani powiedziala mi ze do mojej B7 2.0 TFSI nie ma w ofercie sprezyn Eibach pro kit,

pytalem w innym sklepie Pana o sprezyny Teina, to powiedzial Mi, ze wczesniej do B6 i do B7 pasowaly te same, a teraz troszke zmienili sprezyny i nie ma potwierdzenia z fabryki Teina ze od B6 pasuja do B7,

nie chce wydawac tylu pieniedzy na cale zawieszenie z amorkami, wiec chcialbym tylko sprezyny..

no i co teraz..

Opublikowano

Weitec - 30mm - ja takie kupiłem i w ten weekend zakładam + 18"

Zastanawiałem się nad Eibachem ale musiał bym czekać ok 10 dni a nie mogłem. Weitec/Eibach - praktycznie takie same opinie w necie

Opublikowano

Zastanawiałem się nad Eibachem ale musiał bym czekać ok 10 dni a nie mogłem. Weitec/Eibach - praktycznie takie same opinie w necie

rozgladalem sie za Weitec-iem, ale nie ma dla mojej wersji silnikowej, a to chyba jest wazne tak ?

Opublikowano

nie wiem czy dobrze myślę, ale tu chodzi raczej o wagę samochodu na przedniej i tylnej osi a nie konkretny typ silnika. Z drugiej strony skoro jakiś koleś co się tym zajmuje mówi że nie ma , hmmm.... Może sprawdź sam w katalogu np Eibach`a

Opublikowano

rozgladalem sie za Weitec-iem, ale nie ma dla mojej wersji silnikowej, a to chyba jest wazne tak ?

kup neuspeedy :good:

Opublikowano

kup neuspeedy :good:

http://www.neuspeed.com/products/product_details.asp?app=88|AF&type=2&ltype=ns_euro&p_id=759

o to chodzi ? :mysli:

jesli tak to czy w Polsce to mozna kupic ? :mysli:

Opublikowano

Napisz do weitec.pl i w ciągu 2 tygodni dostarczą Ci sprężyny weiteca - do Twojego auta Weitec produkuje -25/25; -45/25 i -45/45.