Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Astra Gsi C20xe Lexmaul ->C20LET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh nie liczy sie kasa w tym przypadku a banan po modach

s4b6 bys mial ale nic nie zmodzone i zero satysfakcji a chyba wg mnie o to w tym chodzi...

Opublikowano
  • Autor

a no...

Opublikowano

Autko bardzo zacne:slina:... do dzisiaj zaluje ze swoja sprzedalem:facepalm:... nigdy nie zapomne skwaszonych mord bet-driverow i agro-golfow jak dostawali w d... od "podrdzewialego" opla... a tak btw nie lepiej dbilasa zalozyc niz lexa? mysle ze to chyba najlepsza opcja do xe ktore i tak zapier.... jak wsciekle

Opublikowano
  • Autor

mam całośc dedykowana lexa czyli ssacy, wydechowy , środkowy ..kiedys tez miałem koncowy . ale zrezygnowałem i walkera zakupilem ponieważ jest bardzo podobny de seryjnego "eberspachera "a dblas to inna bajjka...bardzo ciezki temat do zdobycia

Opublikowano

ladny set lexow.... na ile ps. strojone? i kto Ci robil? ja zawsze chorowalem na leta ale wyszlo ze sprzedalem i kupilem wtedy pierwsze audi s4 zreszta... mimo to szacunek i sentyment pozostal do tych malych zap....dalaczek...

Opublikowano
  • Autor

nie stroiłem ale 170 musi miec...daje rade...licznik zamyka;P...myslałem, zeby wsadzic leta ale narazie odpusciłem.. z reszta w audi wsadziłem kilka PLnów zeby z 110 160 kuników osiagnac ...pozyjemy zobaczymy

Opublikowano

byles kiedys na zlocie gsiklubu?

Opublikowano
  • Autor

niestety nie ...zazwyczaj zlot jest ok 600-700km ode mnie a wiadomo praca nie za bardzo pozwala pchac sie tyle km zeby zobaczyc i wracac znow tyle samo to sie wogóle nie kalkuluje ..w tym roku ma byc w Sielpi koło Kielc czyli 450km ode mnie...moze ..moze ..

Opublikowano

ja bylem w tomaszowie i zamosciu.... tam ktos ma dbilasa z wawy niepamietam juz kto ale moze warto oblookac jak to jezdzi.... no jak masz 170 +/- to jak wybebeszysz tyl to bedzie :shock3: .... powodzenia w modach i bedee tu zagladac jak sie astra "prowadzi"

Opublikowano
  • Autor

spoko..nie nie nic nie wybebeszam to drogowe auto a nie na pola.....

Opublikowano
spoko..nie nie nic nie wybebeszam to drogowe auto a nie na pola.....

mialem na mysli kreske:whistling:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

wczoraj zapomniałem wstawić autko do garazu i spadł na nie 1szy sniego od 2 lat:)

sam_0748_min.jpg

---------- Post dopisany 11-05-2013 at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2013 at 18:50 ----------

decyzja zapadła ...pod koniec miesiaca wyciagam silnik i wsadzam uturbione 2.0;).....moze ktoś chetny na jednostke c20xe na osprzecie lexmaula?

---------- Post dopisany 05-06-2013 at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany 11-05-2013 at 20:35 ----------

czas odświeżyć troszke temat a mianowicie ...

zakupiłem taki oto setup

sam_0838_min.jpg sam_0836_min.jpg sam_0837_min.jpg

a tutaj kilka fotek z wyciagania silnika

sam_0852_min.jpg sam_0853_min.jpg sam_0854_min.jpg sam_0856_min.jpg sam_0858_min.jpg sam_0865_min.jpg sam_0862_min.jpg

zakupiony silnik został zawieziony do mechanika , zeby powymieniał takie pierdoły jak rozzrad , uszczelki, uszczelniacze itp

sam_0877_min.jpg sam_0880_min.jpg sam_0879_min.jpg sam_0878_min.jpg

tydzień nic przy aucie nie robilem dopiero dzisija ide cos pogrzebac....walcze naarzie z tarczami na przód ..zakupiłem 300 i trzeba zejśc do 284, wywazyc i takie tam

Opublikowano

Robi wrazenie

bedzie diabel :evil:

Opublikowano
  • Autor

sztan

Opublikowano

Nie pij tyle "sztan-ie" :whistling::polew::drunk:

te dwie kraty w garazu mowia wszystko

:dziura:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

a qrde szatan nie sztan ehhe...kraty puste ......dzisiaj walczylismy 3 godziny z wiazka i dalej jestesmy w czarnej du...wiesz rozcinanie starej i w nowe peszle wkladanie , w komorze silnika wszystko juz ladnie zapeszlowane..jutro bede wiazke konczył i zakładal swap hamulców .....284 do budy astry w zupełności wystarczy

---------- Post dopisany 23-07-2013 at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2013 at 22:27 ----------

autko pali jeździ nie ma tragedii..narazie pompuje tylko 0.8 bara , ale juz były próby chwilowe na 1bar , ale temp spalin siegala 1000stopni

czas troszke odświerzyc temat..a mianowicie..autko dostało nowe przednie andkola,grill ze znaczkiem, a dzisiaj zakupilem tarcze do recznego(za 2 tyg przeglad) i

pasy do owiniecia kol wydechowego i DP , nowe świece irydowe

b_,m_min.jpgb_,m_(1)_min.jpg fxj_1_min.jpg xk_1_min.jpg

Opublikowano

a jednak swieczki wpadly :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

arre...wczoraj wywaliłem dywanik spod nóg i okazało sie , ze skubany lezał pod pedałem gazu i ograniczał mi depniecie do dechy...wywaliłem go i auto odrzyło;)

wczoraj w 35st w cieniu (a ja oczywiście tak w garazu rozebrałem wszystko , ze bylem w słoncu) rozebrałem od strony pazarzera piaste i wstawiłem nowa , poniewaz moja sie dozłownie zatarła..ciezko ja przekreciś po wymontowaniu...zakupiłem od razu nowe tarcze recznego i zestaw naprawczy do mocowania szczęk...wyregulowałem reczny i teraz jakos to sie trzyma kupy...zalałem nowy olej , nowy filtr..a zakupiłem również nowy czujnik do powercapa - do sterowania wtryskami czy coś takiego (niestety auto dalej jak zimne to opada z obrotów - juz chyba wszystko wymieniłem co mogłem)

kilka fotek z meczarni;P

sam_1420_min.jpg sam_1421_min.jpg sam_1422_min.jpg sam_1423_min.jpg sam_1424_min.jpg

a tutaj fotko jak aktualnie jest pod maska ..w miare poukladane wszystko na swoje miejsce..ciasno jak diabli

sam_1425_min.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jak tam u ciebie z klockami hamulcowymi z przodu? :decayed: sprzątałem garaż i znalazłem komplet kupiony do mojego gsi ale nigdy nie zamontowany

ferrodo premier jak chcesz to wal na pw wyślę za cos dobrego do picia :decayed::wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

autko jako tak ogarniete ..dmucham sobie 0.95 bara i jakos to jedzie ..na wiosne bede wymieniał wtryski bo te seryjne ledwo łacza koniec z koncem ..zamiast 305 wskocza 470tki z zapasem lekkim;P ..póxniej wiadomo jakas wydajniejsza pompa i moze cosik doładowanie podskoczy ....aczkolwiek przydało by sie teraz korby zakuc ehhe....kilka razy miertzyłem sobie 0-100 km/h wychodzi w granicach 6seq ...problemy delikatne z trakcja niesttey mimo 215stek w 16stce..ale wiosna idzie;P wiec moze jakiś slick wskoczy..tak czy siak auto na zime zamykam w garazu i bede przepalał raz na 2 tyg..chyba , ze nie bedzie śniegu zima to bede czasem na drogi wyskakiwał , chociaz bez zimówek ..poniewaz sprzedalem , zeby nie kusiły :)