ernii99 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Witam,posiadam afn qattro niby ma chipa na 130 km,i nie moge nigdzie sie wczytac ile traci mocy przez naped na dwie ośki?Przejachałem sie napedem na jedna oś 110 km i moja sie chowa na przyspieszenie.Teraz pytanie czy faktycznie mam te 130 km,czy tylko hamownia mi zostaje?
Wihajster Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Witam,posiadam afn qattro niby ma chipa na 130 km,i nie moge nigdzie sie wczytac ile traci mocy przez naped na dwie ośki?Przejachałem sie napedem na jedna oś 110 km i moja sie chowa na przyspieszenie.Teraz pytanie czy faktycznie mam te 130 km,czy tylko hamownia mi zostaje? zrób logi to sie dowiesz czy jest program i czy sprawna motorownia
ernii99 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 Ok dzieki jak tylko zrobie to je wkleje,obczaicie i zobaczymy co dalej...
Arturoo Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam,posiadam afn qattro niby ma chipa na 130 km,i nie moge nigdzie sie wczytac ile traci mocy przez naped na dwie ośki?Przejachałem sie napedem na jedna oś 110 km i moja sie chowa na przyspieszenie.Teraz pytanie czy faktycznie mam te 130 km,czy tylko hamownia mi zostaje? przy tych konikach i niutach straty mocy muszą być delikatnie odczuwalne ,więcej kg -ok 150 ,dodatkowy opór do pokonania-2 oś,wał
Kowi87 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zeby twoje Q jeżdziło tak jak oska po chipie(140km) ty musisz mieć nieco ponad 150km :gwizdanie: niestety Q ma spore straty, porównaj sobie wykresy z hamowni w dziale z wykresami http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=129.0
Rekomendowane odpowiedzi