virus191 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Witam, dziś chciałem sprawdzić stan swoich wahaczy, tak jakoś złapałem za półoś z prawej strony i się rusza tak jak by się cofała do skrzyni. Zakres ruchu to jakieś 0,5cm, na boki ani drgnie. Kiedyś wymieniałem przegub z tej strony. Lewa ani drgnie. To coś poważnego ?
devon00 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 sprawdz sam przegum czy zostal dobrze nasadzony na poloske na chwile obecna to jedyna rzecz jaka przychodzi mi do glowy
virus191 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 Myślę, że wszystko zrobiłem dobrze. Czy to ruszanie się to coś poważnego ?
greg1 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 luz osiowy jest dopuszczalny
kicker Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Potwierdzam, u mnie też rusza się mniej więcej na 0,5 cm prawa i lewa i wszystko gra.
Polko_V Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Potwierdzam, u mnie też rusza się mniej więcej na 0,5 cm prawa i lewa i wszystko gra. tak ma byc...i tyle jak zawieszenie pracuje to poloski tez
Rekomendowane odpowiedzi