Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Blokująca się klamka...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam problemik, od strony pasażera klamka zewnętrzna coś sie blokuje? ;( a dokładnie to jak otworzy się drzwi od zewnątrz to pózniej nie moge zamknąć drzwi bo klamka staje w miejscu (czyli jakby była w górze) co mogło sie stać? jakaś może spreżyna poszła lub coś? prosze o podpowiedz... z góry dziekówa :cool1:

Opublikowano

sciagnij tapicerke drzwi i sprawdz.

Powiedz jeszcze, czy probowales lekko pchnac klamke ku zamknieciu i sama sie chowa czy dalej stoi w miejscu?

Opublikowano

Powiedz jeszcze, czy probowales lekko pchnac klamke ku zamknieciu i sama sie chowa czy dalej stoi w miejscu?

jak biore recznie to sie zamknie tylko sama nie chce powrocic do swojego stanu (zamkniecia)

Opublikowano

Może jej wystarczy zawiasy przesmarować, choć wątpie żeby to pomogło. musisz zajrzeć do środka, może to zamek sie przycina

Opublikowano

Może jej wystarczy zawiasy przesmarować, choć wątpie żeby to pomogło. musisz zajrzeć do środka, może to zamek sie przycina

smarowalem i nic nie pomoglo chyba mnie czeka rozbiorka drzwi :confused4:

Opublikowano

A w lato karcher-kiem się myje autko? Kto tak robi to w zimę zawsze ma robotę bo wszystkie zamki ze smaru umyte i się tnie i zacina.

Opublikowano

A w lato karcher-kiem się myje autko? Kto tak robi to w zimę zawsze ma robotę bo wszystkie zamki ze smaru umyte i się tnie i zacina.

może nie wystarczyć

raczej od wewnątrz trzeba będzie looknąć ... :mysli:

Opublikowano

No tylko i wyłącznie od wewnątrz, innej drogi nie ma.

Opublikowano

No tylko i wyłącznie od wewnątrz, innej drogi nie ma.

no się wie

palnikiem z zewnątrz przecież nie będzie leciał :decayed:

miałem na myśli konieczność odkręcenia paru śrubeczek i demontażu plastiku .....