alcompany Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Otrzymałem wiadomosc o niedziałajacym kierunkowskazu okazało sie ze problem jest z przerywaczem,mam pytanie co usiałbym zrobic z nim?wymienic czy cos iddnego ? ;(
Wihajster Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Otrzymałem wiadomosc o niedziałajacym kierunkowskazu okazało sie ze problem jest z przerywaczem,mam pytanie co usiałbym zrobic z nim?wymienic czy cos iddnego ? ;( wymien i po sprawie
Viwaldi Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Kolego pisałem,że można znaleźć informacje na forum -wystarczy użyć funkcji Jeśli to problem to przeczytaj to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=99193.0;highlight=regeneracja+przerywacza
Fernandes Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Witam Podepne sie pod temat... Mam podobny problem z prawym kierunkowskazem. Raz miga a raz nie a gdy miga żaróka daje slabe swiatlo. Nie wiem czy to ma cos wspolnego ale czasami towarzyszy temu brak prawego swiatla mijania. Po uderzeniu w lampe Swiatlo mijania sie zapala. Czy obie awarie moga byc powiazane?? Czy ma moze ktos jakis pomysl od czego zaczac naprawe Dziekuje za wszelkie odpowiedzi Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi