ADAM1975 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam wszystkich.Audi a4 avant 1.9 110km.99r. Dużo na forum czytałem , nie znalazłem takiego przypadku. Znany problem - zapiekły się przednie wycieraczki ,i staneły.Rozebrałem przeczyściłem , nasmarowałem i złożyłem. leciutko palcem mechanizm rusza. A po całkowitym montażu nadl nie chodzą .Dodam że po ponownym wymontowaniu silniczka sprawdzałem go na "krutko" z aku i kręci, po włączeniu manetki słychać przekażnik "pyka " sprawdzony przekażnik diody przejścia mają .A nie chodzi na żadnym biegu.Może ktoś rozwiązał ju podobny prolem. niewiem już gdzie szokać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 znajomy mial ten sam problem, po wymianie instalacji bylo wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Gdzieś jest przerwa za przekaźnikami. Sprawdź voltomierzem lub żarówką czy jest napięcie na wtyczce silnkiczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM1975 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 witam. sprawdzałem lampką , jak 1 stopień włącze jest napięcie na 2 pinie , jak włącze najszybszy bieg to napięcie na 2. a i tak wszystko stoi. a na " krutko" silnik działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vauxhall95 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 silnik do wymiany,przez to ze miales zapieczone mechanizmy dostawal po d*pie na ta chwile kreci sie bez obciazenia(na krotko miedzy innymi),sprobuj zrobic tak wlaczy wycieraczki i ruszaj reka,powinny chodzi,lub podnies wycieraczki zeby nie dotykaly szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM1975 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 właśnie na "krótko" bez obciążenia go sprawdzałem, jak wyjęty był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpoloo Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Silniczek do wymiany. Jak sprawdzałeś "na krótko" był bez obciążenia i dlatego działał. Jak ma podpięty mechanizm+wycieraczki na szybie to nie daje już rady. Kumpel tak miał więc skłaniałbym się ku wymianie silniczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi