Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zmiana radia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do Was takie krótkie pytanie a wiec: mam w swojej a4 radio Concert I. Czy da rade podpiąc radio Concert 2? bedzie pasowac do kokpitu ?

takie mam: http://imageshack.us/photo/my-images/444/521221468882.jpg/

Takie chce podpiąc: http://imageshack.us/photo/my-images/534/concert2ac2.jpg/

Opublikowano

No do kokpitu napewno będzie pasować, bo obydwa są na 1 DIN

Kwestia tylko połączenia z wyświetlaczem między zegarami, wyświetla Ci np. Nazwy stacji? Bo II wyświetla

A nagłośnienie masz Bose czy nie?

A tak wogóle jak już zmieniasz to zafunduj sobie orginał Navi na 2 DIN i luz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie mam bose. Wyświetlanie miedzy zegarami ? u mnie nie ma czegoś takiego :tongue4: to 98 rok.

Narazie nie zmieniam bo musze kupic zimowki akumulator amory zmienic+ filtry i olej, troche sie nazbierało i nie wiem czy mi na radio jeszcze starczy :P

"A tak wogóle jak już zmieniasz to zafunduj sobie orginał Navi na 2 DIN i luz" tzn ??;p

Opublikowano

tzn ze wyjdzie cie to drozej ale efekt jest... mialem zamontowane to radio ktore ty chcesz i szalu nie ma.... :) trzeba kombinowac z podswietlaniem.... wylancza sie co godzine... nie gasnie po wyciagnieciu klucza itd... poza tym oki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ile mniej wiecej taka przerobka by kosztowala na din 2 ??

Opublikowano

Jak już bardzo chcesz zmieniać to zamiast jakiegokolwiek concerta wsadź tam jakieś radyjko niefabryczne. Na pewno lepiej zagra :good:

Opublikowano

concert II bez adaptera w b5 to lipa bo nie bedzie w 100% dzialalo tak jak powinno, a oczywiscie adapter to koszta...

Opublikowano

niefabrycznego radia nie chce bo mam lezy mi pionner w szafie zaplacilem za niego 1200 zl i niepasuje do czerwonego podswietlenia audi wole juz seryjnego kaseciaka :) ale wolalbym cos na plyty cd :)

Opublikowano

to kup sobie adapter zmieniarki, zostawiasz concerta w miejsce podlaczenia zmieniarki podlanczasz adapter, i sluchasz mp3.... wszystko oczywiscie przelanczas i sterujesz radiem, a w sumie concert na cd + adapter chyba wyjdzie drozej...

Opublikowano

ogolnie teraz posiadam gamma cos takiego na kasety ale pisalem ze chce cos na plyty a zmieniarki chyba do tego nie podlacze :/ wiec bede musial zmienic tez i radio :)

Opublikowano

za cene concerta i adaptera do niego masz już konkretne radio niefabryczne[br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 10:45_________________________________________________taki concert musisz kupić

http://allegro.pl/audi-concert-ii-22-cm-a3-a4-a6-tt-polecam-i1912557900.html

i do tego taki adapter

http://allegro.pl/adapter-can-chorus-ii-concert-2-symphony-2-rns-e-i1914105535.html

wywalasz ponad 7 pak i masz tylko CD i radio i to czerwone podświetlenie :gwizdanie:

Nie wiem czy warto :naughty:

Jeszcze w polifcie jako tako wyglada, ale w przedlifcie jaj nie urywa

Opublikowano

w sumie masz chyba racje :/ za taka kase to kupie moze juz din 2 :)

Opublikowano

w sumie masz chyba racje :/ za taka kase to kupie moze juz din 2 :)

2DIn wyjdzie drozej, bo musisz konsole kupowac, albo rezasz starą jak mrogal czy F16 :gwizdanie: