mosquito Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 oj żeby nasze baby o tym wiedziały to bym nam te auta wybiły z głowy
pablo_ua4 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 oj moja wie i chce mnie za***ac ale sie nie poddaje jestem twardy
mosquito Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 ja cokolwiek co kupuje adresuje do kumpla,bo mi już do auta się kazała wyprowadzić
pablo_ua4 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 ja jeszcze nie jestem zaobraczkowany to jeszcze jest git
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 macie problem panowie mnie akurat paczki czesciami do samochodu ciesza noo Paweł tak jak kolega mowi recaro i bedzie git
pablo_ua4 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 szkoda ze moja tak nie podchodzi do tego tematu hehe musze ja na szkolenie do ciebie wyslac a na recaro mnie nie stać chyba że koledzy z forum wspomorzecie biednego na szczytny cel
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 he he to czekala by ja wycieczka na kaszuby, mozesz chodz nie wiem czy poskutkuje znajome nie rozumieja jak mozna sie interesowac motoryzacja :/ przyjdzie czas i bedzie recaro to ja tez dopisze sie do listy zyczen
marcin_o23 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 gdybym miał taką żonę to bylibyśmy biedakami ale furka na mega wypasie
pablo_ua4 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 he he to czekala by ja wycieczka na kaszuby, mozesz chodz nie wiem czy poskutkuje znajome nie rozumieja jak mozna sie interesowac motoryzacja :/przyjdzie czas i bedzie recaro to ja tez dopisze sie do listy zyczen to musisz sie ich zapytac inaczej jak mozna sie nie interesować motoryzacją a tym bardziej modami w b6 s-line ---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:38 ---------- gdybym miał taką żonę to bylibyśmy biedakami ale furka na mega wypasie heheheheh dobre Marcinie :grin:furka to bedzie dopiero jak wskoczy 18 cali
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 i tu masz racje;) chodz z babami trudno sie dogadac
marcin_o23 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 najlepsze jest to że moja myśli że ma wszystko pod kontrolą
pablo_ua4 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 hehe ja jeszcze nie mam GPS-a to nie musze az tak bardzo sie tłumaczyć ---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:59 ---------- i tu masz racje;) chodz z babami trudno sie dogadac No właśnie dlaczego wy takie ciężkie jesteście
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 nie pytaj sie mnie bo ci nie odpowiem staram sie nie robic z igly widly no stres kobiety i tak sie nie zmienia i niestety dalej beda narzekac temu mam wiecej kumpli i na studiach tez juz koncze ot
pablo_ua4 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 bo wy jestescie takie ciche herbatniki i dlatego hehehee lukaj na temacik a zobaczysz jakie fajne 18 cali wskakuje na przyszły tydzień
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 no ba czekam na ten aktual no ja jeszcze sie wstrzymuje z alu pogoda ostatnio dosc kaprysna rano slizgawo bywa :/
pablo_ua4 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 no ba czekam na ten aktual no ja jeszcze sie wstrzymuje z alu pogoda ostatnio dosc kaprysna rano slizgawo bywa :/ ja mało jezdze wiec juz tylko czekam na nowe gumy i jazda
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 no wiem wiem tez racja ja czekam do soboty bedzie chwila to i alu wpadnie
Krzysztof Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Pawle jak wyszło malowanie? Zadowolony? Masz zdjęcia porównawcze przed i po zabiegu?
pablo_ua4 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 Pawle jak wyszło malowanie? Zadowolony? Masz zdjęcia porównawcze przed i po zabiegu? jeszcze nie odebralem pod koniec tygodnia odbieram a na przyszly tydzien oponki nowe i zakladamy wlasnie zrobilem tego myka ze nie porobilem zdjec przed
Rekomendowane odpowiedzi