pablo_ua4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 zapamietam to choc co prawda twoj gust jest troszke dziwny
seves Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 http://images04.olx.pl/ui/4/70/48/1266954727_75866248_2-Zdjecia--sprzedam-john-deere-9630.jpg:decayed: ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- Musi być wielka rozmiar to podstawa :grin::grin: zaciski możesz uderzyć np w czerwień chyba że to zbyt sportowo to niebieski.. złoty tak żeby Ci do felg pasowały i przede wszystkim miały kolor kontrastujący z felga - 320 są już w miarę duże i nie trzeba się ich wstydzić
pablo_ua4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 http://images04.olx.pl/ui/4/70/48/1266954727_75866248_2-Zdjecia--sprzedam-john-deere-9630.jpg:decayed: ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- Musi być wielka rozmiar to podstawa :grin::grin: zaciski możesz uderzyć np w czerwień chyba że to zbyt sportowo to niebieski.. złoty tak żeby Ci do felg pasowały i przede wszystkim miały kolor kontrastujący z felga - 320 są już w miarę duże i nie trzeba się ich wstydzić wlasnie tez mi sie tak wydaje ze nie trzeba sie ich wstydzic i cos mi sie wydaje ze do czarnego ładne beda złote
seves Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 wlasnie tez mi sie tak wydaje ze nie trzeba sie ich wstydzic i cos mi sie wydaje ze do czarnego ładne beda złote ja się długo zastanawiałem, zaryzykowałem i nie żałuję choć jest skromnie
akjam Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Subarka ma chyba fajny złoty kolor na zaciskach... Ja też myślałem nad złotym ale ostatecznie wybrałem srebrny.
pablo_ua4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 no wlasnie to podprowadze sobie kolorek od ciebie a malowales piecowo czy jak??
akjam Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 wlasnie tez mi sie tak wydaje ze nie trzeba sie ich wstydzic i cos mi sie wydaje ze do czarnego ładne beda złote ja się długo zastanawiałem, zaryzykowałem i nie żałuję choć jest skromnie No właśnie nie mogłem sobie przypomnieć kto ma złoto na zaciskach. Ten twój kolor jest git seves.
seves Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 no wlasnie to podprowadze sobie kolorek od ciebie a malowales piecowo czy jak?? nie, mechanik mi to pomalował przed zakładaniem rozebrał ładnie na części pierwsze i sprężyna i wewnętrzna część jest srebrna a zewnętrzna część zacisku złota - jest taka farba w sprayu wytrzymująca wysokie temperatury - jest trwała i faktycznie zaciski ciągle są złote
pablo_ua4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Subarka ma chyba fajny złoty kolor na zaciskach... Ja też myślałem nad złotym ale ostatecznie wybrałem srebrny. tak dokladnie subarka ma zlotko ale ja tam nie patrze na subaru dla mnie liczy sie tylko a4 b6 s-line
pablo_ua4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 choc moze i osiagi nie te
seves Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 wlasnie tez mi sie tak wydaje ze nie trzeba sie ich wstydzic i cos mi sie wydaje ze do czarnego ładne beda złote ja się długo zastanawiałem, zaryzykowałem i nie żałuję choć jest skromnie No właśnie nie mogłem sobie przypomnieć kto ma złoto na zaciskach. Ten twój kolor jest git seves. dzięki Akjam, zastanawiałem się bo miało byc w miarę skromnie a wydaje mi sie że złoty jest odziwo skromny - na pewno skromniejszy niż popularny czerwony i żółty ---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:22 ---------- Subarka ma chyba fajny złoty kolor na zaciskach... Ja też myślałem nad złotym ale ostatecznie wybrałem srebrny. tak dokladnie subarka ma zlotko ale ja tam nie patrze na subaru dla mnie liczy sie tylko a4 b6 s-line Pablo a są jakieś nagrody za bycie największym miłośnikiem a4 czy coś
pablo_ua4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Pablo a są jakieś nagrody za bycie największym miłośnikiem a4 czy coś nie wiem ale mysle ze powinny byc no to jest tak ze kazdy uwielbia to co ma i na to co go stac
seves Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Pablo a są jakieś nagrody za bycie największym miłośnikiem a4 czy coś nie wiem ale mysle ze powinny byc no to jest tak ze kazdy uwielbia to co ma i na to co go stac dokładnie, albo trochę inaczej- każdy uwielbia to co zna i na co go stać bo dopóki nie znałem a4 uwielbiałem passata a później miałem jeszcze passata a uwielbiałem już a4 i wiedziałem że muszę taką mieć
pablo_ua4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Pablo a są jakieś nagrody za bycie największym miłośnikiem a4 czy coś nie wiem ale mysle ze powinny byc no to jest tak ze kazdy uwielbia to co ma i na to co go stac dokładnie, albo trochę inaczej- każdy uwielbia to co zna i na co go stać bo dopóki nie znałem a4 uwielbiałem passata a później miałem jeszcze passata a uwielbiałem już a4 i wiedziałem że muszę taką mieć hehehe a ja od 14 albo 15 roku zycia wiedzialem ze musze miec A4 B6 no i udalo sie dorwac cos fajnego
Gość Edyta Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 hehehe a ja od 14 albo 15 roku zycia wiedzialem ze musze miec A4 B6 no i udalo sie dorwac cos fajnego
pablo_ua4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 a ze czlowiek bogaty z domu nie jest to trzeba ciezko bylo zapier... ale warto
Gość Edyta Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 no warto warto niunia piekna tak jak i moja
pablo_ua4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 a dziekuje a ty swoja to bys wkoncu przedstawila
Gość Edyta Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 przyjdzie i czas na mnie narazie sledze twoj ciekawy temat
Rekomendowane odpowiedzi