Kuba A4 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Witam!! W końcu pokazuje mój nowy nabytek, pozbyłem się starej A4 teraz tylko widzę jak "chłopcy" ujeżdżają ją po mieście. "Nową" A4 przywiozłem osobiście z Berlina, nieuszkodzona za to estetycznie nieco odbiegającą od normy (no ale na coś musieli ją sprzedać). Jest tak jak chciałem czarna limuzyna, polift, rok 2000, nalot niecałe 170000 km, silnik AJM z wyposażenia: - 4 x airbag - abs - esp - klimatronik - xenon przełożone lampy z poprzedniej A4 - 1/2 fis - 2 szyby w prądzie - grzane fotele - podłokietnik z przodu - dwa klucze - kiera s-line - czarny środek Zrobione: - wymienione dwa wahacze - założone nowe osłony przegubów - wymienione wszystkie paski + olej - założone żółte halogeny - xenon - założone inne listwy dolne drzwi - założona nowa sprężynka w klamce wewnętrznej - dekory w drewnie - polerka końcówki tłumika - założone chlapacze - nowe opony przód Plany: - chromy wokół szyb - czekają na założenie - lekkie przyciemnienie tylnych szyb - może chip - radio 2 din - podmalowanie zderzaków, mają rysy Oto ona. Jest w serii i taka zostanie, bo właśnie to lubię: I jak Wam się podoba??
Rekomendowane odpowiedzi