jarkos Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Witam. Zaczęły się chłody i zaczęły się problemy. Otóż gdy załączam ogrzewanie tylnej szyby to stacja w radiu znika i jest szum. Wiem za schematu, że gdzieś przy antenie przy szybie są 2 kondensatory, ale nie mam pojęcia gdzie są przymocowane. Może to one są przyczyną, a może jest jakaś inna przyczyna. Miał ktoś taki przypadek?
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Pasuje jakies bledy wkliec jakie sa w klimatroniku
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 A radio jakie jest ? bylo cos dokladane ?
jarkos Opublikowano 24 Października 2011 Autor Opublikowano 24 Października 2011 Audi Concert. Nic nie dokładane. 25-10-2011 Dzisiaj rozebrałem tapicerkę pokrywy bagażnika. Ruszając przewodami usterka ustępuje. Czyli przewód nie kontaktuje. Na razie nie wiem który i na dodatek podłączenie do anteny na szybie jest wewnątrz profilu metalowego klapy. Będzie problem ze zlokalizowaniem usterki. Odkładam to chyba na wiosnę bo trzeba porozwijać wszystkie wiązki klapy. Na razie też nie znalazłem kondensatorów przeciwzakłóceniowych i to też pewnie zrobię jak będzie ciepło.
Rekomendowane odpowiedzi