Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc sprawa ma się tak, jechałem sobie drogą p ominąłem zaparkowany na ulicy samochód, za tym zaparkowanym samochodem zatrzymałem się przy krawężniku i nagle jeeeeeep!!!! :blink: Facetka też ominęła samochód ale nie spodziewała się, że ja się zatrzymam a do wyboru miała albo mi walnąć albo zostać na pasie ruchu przeciwnego na którym jechało inne auto. Na moje chciała sie jak najmocniej schować za mną i niestety nie dała rady wyhamować.

Oczywiście po wyjściu wyszła z mordą, że ona wiezie wnuczkę bla bla bla... i dlaczego się zatrzymuje??? Odpowiedziałem jej, że się zatrzymałem bo mogę i tyle.

Zadzwoniła po policję a w między czasie jeszcze dymiła razem z mężem. Ja zadzwoniłem do ubezpieczalni itp. Policjant przyjechał i ją wyśmiał po co dzwoniła?? Zaczęła mu opowiadać, że ja cofałem itp itd. policjant tylko jej powiedział, że on nie jest od rozstrzygania winy, od tego jest ubezpieczalnia. Dmuchneliśmy w balonik i to tyle. Policjant dopilnował, żebyśmy sie wymienili nr polis itp.

Teraz pytanie co ona nagada swojemu ubezpieczycielowi??? Mam nadzieję, że nikt nie łyknie jej bajki z cofaniem na środku ruchliwej drogi.

W PL wina ewidentna osoby z tyłu, że nie zachowała należytej ostrożności i odstępu od poprzedzającego samochodu.

Jak wy to widzicie panowie????

Audiczka wygląda tak:

d4a8d99f0608337dmed.jpg

0c1fc237c8f86debmed.jpg

a Peugot tak, troszkę pognieciony :rolleyes: widać z czego jest robione Audi a z czego peugot :decayed:

854ebe6516b0ef2amed.jpg

bec44a36139e6d19med.jpg

Opublikowano

W PL chyba policja ma za zadanie określić kto jest sprawcą kolizji a w UK firma ubezpieczeniowa? :mysli:

Opublikowano

Tak, policja nie ma nic do tego jak nikt nie ucierpiał. Co innego gdyby ktoś potrzebował lekarza to wtedy sprawę od A do Z przejmuje policja.