mario440 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Witam, mam problem jestem nowy wiec od razu przepraszam jesli ten watek juz był, chodzi mi o to ze w mojej a4 b5 1,9 tdi od czasu kiedy pojawiaja sie chłodniejsze poranki świece mi grzeja moze 1 sekunde po czym jest pyknięcie jakby pod kierownica i od razu kontrolka gasnie. obawiam sie ze gdy przyjda mrozy auto moze miec problemy z odpalaniem. prosze o rady i opinie co jest winne temu
pieciajek Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Sprawdź czy świece są sprawne i grzeją (robia się czerwone), później załuż na jednej z fajek od świecy oprawkę z żarówką to zobaczysz czy prąd przychodzi i jka długo świece dostają napięcie.
mario440 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 a czy to pykanie jest normalne ??
pieciajek Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 a czy co napisałem nie jest logiczne czy nie możesz czegoś zrozumieć?? Próbuję pomóc.
mario440 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 dzieki oczywiscie sprawdze to co podpowiadasz tylko chciałem dopytac czy to pykniecie chyba przekaznika jest rzecza normalna
novwy Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 to pyknięcie jak sam zauważyłeś jest dźwiękiem rozłączenia przekaźnika
Rekomendowane odpowiedzi