Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy tak mozna ? Szersze z przodu węższe z tyłu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam na przodzie szersze niz na tyle,po to bym miec lepsza przyczepnosc na starcie.

:blink:

a twój samochód to ten z opisu pod nickiem :?:

[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 10:57_________________________________________________Santa Cruz zwracam honor, miałeś racje z oponami w RS3 :embarrassed: to co podałeś należy do RS3 o kodzie wyposażenia H1Y, a to co ja podałem do H0V ale pomyliłem przód z tyłem :embarrassed:

Opublikowano

Panowie temat jest prosty szersze powinny być z przodu... wiem, że się powtarzam ale sami widzicie każde audi ma mniejszy rozstaw osi z tyłu i na pewno nie po to żeby po zakupie kupić szersze felgi do tyłu :wallbash::hi:

Opublikowano

prawidłowo to w autach cywilnych wszystkie cztery opony powinny być jednakowego rozmiaru :wink4:

Opublikowano

Dla mnie pomijając walory trakcyjne, to nieestetycznie wyglądają szersze opony z przodu... Jakoś tak... Nie przemawia to do mnie. Jeszcze na tyle zniosę szerokie laczki ale przód - no way.

Opublikowano
  • Autor

Czyli w końcu jak będzie lepiej szersze na tył ? :mysli:

Opublikowano

Jak wynika z tego wątku pewnie tak jeśli chodzi o właściwości jezdne ale jeśli chodzi o wygląd to będzie lipa, pamiętaj że to bezpieczeństwo jest najważniejsze i zrób jak uważasz :decayed:

Opublikowano

NIE... szersze na przód... :wallbash: :wallbash: :wallbash: nauczcie sie czytać ze zrozumieniem...
Opublikowano

Po co ci szersze na przód dla 130 koni?

Opublikowano

Załóż takie same wszędzie, a jak już koniecznie muszą być szersze gdzieś, to ja bym założył na tył. Przy 130KM trakcja wystarczająca jest na seryjnych kółkach, a wizualnie będzie się lepiej prezentował. Mimo wszystko decyzja należy do Ciebie...

Opublikowano

205 a 215 jakiejś drastycznej różnicy niema, wizualnie nawet niewiem czy bym zauważył

Opublikowano
  • Autor

No i klamka zapadła !! Szersze zostały z tyłu a nowe węższe na przód. I na koniec kupiłem Nankang ns2 :) Dzięki wszystkim za odpowiedzi.