Batonex Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam Mam problem z klapą od bagażnika a mianowicie gdy naciskam na pilota słyszę jedynie jakiś dźwięk że się coś tam dzieje ale klapa nawet się nie otwiera :/ Kluczykiem otwieram bez problemu. Bardzo proszę o pomoc ponieważ używam często bagażnika i szkoda wycierać kluczyk :/ Pozdrawiam
ogion Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Siłownik w klapie wymaga reanimacji.
Pawlo 2004 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Tzn. masz na mysli, że klapa nie odskakuje od zamka?? bo klapa sama się nie otworzy. Mozliwe, że nie masz jakiegoś "odbojnika" który odpycha klapę do góry po otwarciu.
Batonex Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Tak klapa nie odskakuje nawet na milimetr. Jedynie wkładając kluczyk mogę ją otworzyć.
Marks2004 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 mam to samo tylko nie wiem czemu raz się otworzy bez problemu a raz nie chce ... co to może być ? po dłuższej jeździe otwieram bez problemu zamknę go z powrotem chce otworzyć i nie da się
Cuber Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Problem wielokrotnie omawiany na forum :gwizdanie: wystarczy użyć szukajkę i po kłopocie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=170048.0;highlight=zamek+bagażnika
Rekomendowane odpowiedzi