.Pablo. Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam, kilka dni temu spaliła mi się mata grzewcza siedzenia bardzo mocno grzał boczek siedziska. Kupiłem nową matę założyłem i mam dylemat bo nie wiem jak sprawdzić potencjometr czy on nie spowodował spalenia maty. Wiem tylko że należy sprawdzić prąd na pinach na kostce pod siedzeniem ale na których bo są dwa małe piny i dwa duże. Będę wdzięczny za szybką odpowiedź w nocy już zimno a dupkę chłodno bo nie che nowej maty spalić Ps nie śmiać się ale jak zmieniałem mate wyleciał mi taki mały dupsik i za cholerę nie wiem gdzie on był. Numer katalogowy części 8322778 jak bym mi ktoś powiedział co to jest i czy jest potrzebne w fotelu było by super, bez tej części w fotelu wszystko działa jak trzeba [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 22:20_________________________________________________Nikt nie wie jakie powinno być napięcie na kostce?
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 potencjometr nie ma nic do rzeczy. uszkodzenie maty nastepuje poniewaz caly czas jest poddawana pracy mechanicznej w trakcie siedzenia.
Rekomendowane odpowiedzi