Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MW3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

79 lvl :cool1:

współczynnik killów/dedów 1.14 :decayed:

a jak wam leci NOOBy? :kox:

Jaki czas spędzony w grze na 79 lvl ?

~ Ja czekam, aż mi się znudzi BF3 to chyba odpalę tego Moderna z ciekawości..

dzisiaj sprawdzę i dam znać

mam już 80 lvl :kox:

współczynnik 1,16

Opublikowano

Dla mnie MW3 to totalny nie wypał, nie da się grać w tą grę, w MW2 pograłem fajny w Black Opsa też fajny, a w tej części nie mogę się odnaleźć... :confused4: jakby ktoś chciał kupic to sprzedaje za 140 złoty na xboxa :)

Opublikowano

podawajcie swoje pseudonimy na PC to się zrobi meczyk jakiś mój jak coś to chudy131080 :good:

Opublikowano

podawajcie swoje pseudonimy na PC to się zrobi meczyk jakiś mój jak coś to chudy131080 :good:

voodoodoom [PL]

jak coś to odezwij się :good:

Opublikowano

voodoodoom [PL]

jak coś to odezwij się :good:

dodałem Cie do znajomych w STEAM ja jak gram to wieczorem gdzieś od 22/23
Opublikowano

witam. dla mnie niestety mw3 troche smierdzi.... zawsze latałem z CKMami i np. w mw2 jak mialem w reku RPD to nikt z zyciem sprzed lufy nie uchodził.... a teraz moge sobie strzelac ile chce i efektu nie ma :( grafa wydaje mi sie nawet brzydsza niz w poprzedniej czesci, mapy są bardzo średnie... kampania bylo ok ale chyba w jedynce byla najlepsza. po nowym roku sprawie sobie BF3 dla porównania. pzdr

Opublikowano

Wiesz kupiłem BF3 zaraz po premierze i teraz za tą grę nie dał bym 20zł.W MW3 graj na Hard core to nie będą Ci uciekać z przed lufy :good:

Opublikowano

Wiesz kupiłem BF3 zaraz po premierze i teraz za tą grę nie dał bym 20zł.

Masz tą grę na PS3?

To Ją od Ciebie odkupię za 20zł :naughty:

nie wiem czym ona tak Ci nie podeszła, bo dla mnie to jedna z najlepszym gier w jakie grałem.

Opublikowano

Wiesz kupiłem BF3 zaraz po premierze i teraz za tą grę nie dał bym 20zł.W MW3 graj na Hard core to nie będą Ci uciekać z przed lufy :good:

mowisz... musze spróbowac ale ze wzgledu na słąby ping (mam radiówkę) moze sie to obrócić przewciwko mnie ;)

a co do bf to gralem w poprzednie czesci i byly słabe ale tutaj wszyscy sraja z zachwytu wiec tak czy siak sobie sprawie :) tak ogolnie najwiecej gram w girsiki ale czasem dla odmiany lubie postrzelac w co inne :decayed:

Opublikowano

no dla mnie Bad Company 2 była :good: do trojki nie mogę się przekonać morze w późniejszym czasie jak zniknie trochę kampów

Opublikowano

no dla mnie Bad Company 2 była :good: do trojki nie mogę się przekonać morze w późniejszym czasie jak zniknie trochę kampów

Jak zacząłem grać to też mi się wydawało, że normalnie w tej grze nie da się wyjść za winkiel..

Ale to tylko kwestia czasu.. Po ok. 20 godzinach gry zacząłem odrabiać stacone na poczatku RATIO..

Teraz zawsze mam na +, zazwyczaj w stosunku 2/1 - 3/1 - kwestia ogrania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak panowie wam idzie? :decayed:

Dzisiaj po pracy wsiąde na MW3 bo miałem malutką przerwe, a troche botów trzeba rozwalić :naughty:

Opublikowano

no ja jeden prestiż wbiłem,a puki co męczę Battlefielda 3 na PS3

Opublikowano

no ja jeden prestiż wbiłem,a puki co męczę Battlefielda 3 na PS3

lepszy jest od Cala?

Bo na forum totalnie zdominował strefe gier... :mysli:

Opublikowano

jak dla mnie MW3 lepsze

Opublikowano

jak dla mnie MW3 lepsze

Z tego co widzę grasz tylko DM-y..

Ja mam ogranych ok 100 godzin i mogę Ci już myślę powiedzieć, że DM w Bf3 to jest tryb na odstresowanie (albo zestresowanie, bo losowość respawnów czasami może rozwścieczyć ;D ) między grą w tryby kreujące rozgrywkę w Battlefieldzie czyli SZTURM I PODBÓJ.

I dopóki nie rozegrasz się (poznasz mapy i zasady) to nie będziesz w stanie wyrazić się obiektywnie o BF3 (w mojej opinii).

Opublikowano

dobra dzisiaj sprawdzę szturm i podbój :wink4:

Opublikowano

dobra dzisiaj sprawdzę szturm i podbój :wink4:

W moim przypadku SZTURM na początku był zbyt trudny.

Dobrze jest znać już trochę mechanikę gry i mieć obcykane parę rzeczy..

Znać swoją klasę i jej atuty.

Podbój dla mnie był optymalny. Zajęło mi trochę poznanie map, ale można powoli w drugiej, trzeciej linii polatać za ludźmi z drużyny i zobaczyć co i jak.

DM, a Podbój to totalna przepaść i zupełnie inna gra - chociażby to, że masz pojazdy :naughty:

DM traktowałbym jak Single - jest, bo jest.

Podbój, a Szturm to również zupełnie inna gra.. Polecam zająć się np. samym podbojem i się wczuć się w grę, poznać mapy i zacząć rządzić :naughty: :naughty:

Jak poczujesz znużenie, odpal Szturm - zupełnie inna gra.

Ja gram teraz na zmianę oba tryby, Cały czas klasą Engineer - brakuje mi kilku godzin do medalu, wtedy zmienię klasę na inną.

zarejestruj się na battlelog.battlenet.com - masz tam swój profil podłączony do gry. Aktualne staty, info, z resztą sam zobacz.

Jak mi Battlefield wyjdzie bokiem to kupuje MW3. Narazie jednak mam mega zajawkę, a przy tym czasie gry u mnie to totalny wyjątek.

W grze jest tyle rzeczy do zmasterowania, że naprawde cieżko się znudzić.

Jak myślisz, że jesteś już gościu - to wsiądź w samolot lub helikopter :naughty: ~ gwarantowane kolejne godziny :D

Opublikowano

dobra odpalę szturm tylko znowu do 2 grać trzeba będzie :gwizdanie: