Sqizzy Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Ojciec tankuje firmówkę tylko i wyłącznie w BP, uzbierał podobno dużo punktów. Jak sprawdzić ile ma punktów? trzeba ją rejestrować?
Kimi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Ojciec tankuje firmówkę tylko i wyłącznie w BP, uzbierał podobno dużo punktów. Jak sprawdzić ile ma punktów? trzeba ją rejestrować? Na każdej stacji BP Ci powiedzą, ile jest punktów na karcie. Trzeba ją tylko mieć ze sobą
ksiadz99 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 www.payback.pl zarejestruj i tyle..
Sqizzy Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 ciekawe dlaczego na stronie BP są inne nagrody niż na payback, czy mogę wybierać z pośród tych i tych?
qwerty12345 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 ciekawe dlaczego na stronie BP są inne nagrody niż na payback, czy mogę wybierać z pośród tych i tych? Tu i tu mozesz zamawiac
Sqizzy Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 zarejestrowałem kartę i okazało się że ojciec natłukł 22500 pkt
Marko42 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 no to sporo można za to coś wybrac w miarę porządnego
Lu-Gi Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 ja se wziałem odkurzacz z karchera chyba wtedy za 19tys punktów czy jakoś tak, za***isty był ale sie zepsuł po roku i gwarancji mi nie uznali gn*je. tak to jest jak człowiek coś za darmo dostanie.
Marko42 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 obecnie mam założoną kartę na Orlenie więcej dają za litr paliwa ( 6 pkt ) oraz większe punkty za zakupy w sklepie ( kawa, hot dog itp ), zobaczymy co z tego wyniknie
Rekomendowane odpowiedzi