gawey Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Czesc wszystkim mam koledzy do was pytanie z wlasnych doswiadczen moze macie jakies wlasne metody na sprawdzenie wachaczy zwlaszcza dolnych bo cos mi stuka z przodu gorne wachacze wymienione i dalej stuki :/ laczniki wydaja sie dobre :/
mar_92 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 podjedz na jakąś stacje diagnostyczną i Ci zobaczą
dante0018 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 podjedz na jakąś stacje diagnostyczną i Ci zobaczą najlepiej i najczęściej za darmo
dziuniek 79 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Czesc wszystkim mam koledzy do was pytanie z wlasnych doswiadczen moze macie jakies wlasne metody na sprawdzenie wahaczy zwlaszcza dolnych bo cos mi stuka z przodu gorne wahacze wymienione i dalej stuki :/ laczniki wydaja sie dobre :/ wal na stacje diagnostyczna a potem do mechanika na potwierdzenia jeszcze raz ja tak robię
tomaszstn Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Łyżka i kanał i dasz radę sam sprawdzić a jak nie masz o tym pojęcia to jedź tak jak koledzy doradzają do dobrego mechaniora. Czasami na stacjach diagnostycznych nie wykrywają uszkodzonych wahaczy. Niektórym trzeba powiedzieć że A4 ma wielowahaczowe zawieszenie. Ja już z różnymi opiniami się spotkałem. Fajnie jest też czuć jak rozepniesz zawias ale czasochłonne. Ja sprawdzałem tak gdy zmieniałem amorki.
przepychacz Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 podjedz na jakąś stacje diagnostyczną i Ci zobaczą najlepiej i najczęściej za darmo ..u nas za darmo nawet w mordę nie dostaniesz ...najlepiej na stację diagnostyczną podjechać i ewentualnie gdzięs do mechanika w celu weryfikacji..
burus2 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 szarpaki 20zł ale z doświadczenia niewarto ja wole sam nawet porozpinać
krzysieqakces Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 jak masz znajomego z kanałem to wjedź na kanał, weź jakiejś brechy i sobie sam sprawdzisz czy są luzy, popatrz czy gumy nie są strzelone :gwizdanie:
virus191 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Z tymi stukami i mechanikami to bywa różnie, ja najpierw byłem u mechanika i były 4 do wymiany, zalecił wymianę całego kompletu, myślałem, że miał rację bo wydawało mi się, że słyszę kilka stuków, parę dni temu robiłem przegląd i diagnosta stwierdził, że tylko prawy banan do wymiany, reszta jeszcze ok. Dziś go wymieniłem i cisza jak makiem zasiał.
Rekomendowane odpowiedzi