Matysss Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam panowie mam mały problem w swojej B5 a mianowicie mam mały wyciek czerwonej oleistej substancji po lewej stronie jak patrze od dołu wiecie co to może być czy to może być płyn wspomagania czy raczej nie ??
burus2 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 sprawdz stan płynu wspomagania to będziesz wiedział czy ubyło, na kanał i zlokalizować skąd cieknie
Matysss Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 nie idzie tego właśnie zlokalizować całą skrzynia od lewej strony usmolona i patrząc w górę końca nie widać wycieku :/
burus2 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 ja zawsze dokładnie myje silnik i wszystko z oleju szmatą z benzyną ekstrakcyjną i jak wszystko czyste jeżdzisz dzień lub dwa i widać skąd olejem wali
pepik Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 A ja myślę, że to płyn chłodniczy kapie przez króciec właśnie na skrzynie, sprawdz to.
Matysss Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 króciec wymieniony i odrazu po wymienieniu króćca nowa awria ??
Rekomendowane odpowiedzi