Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Wymiana żarówek postojowych!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie wymiany żarówek postojowych. Zakupiłam takie fajne żarówki migające i chciałabym je wymienić. W instrukcji obsługi opisane jest jak to zrobić (wydaje się łatwo) ale z mężem próbowaliśmy i trochę się boimy że coś tam wyrwiemy. Żarówka siedzi dosyć głęboko. Mamy próbować dalej czy trzeba reflektor cały demontować? Aha i czy taka migająca żarówka nie rozładowuje akumulatora??

Opublikowano

szykujecie się na święta czy jak??

migające postojowe ??? a co z mundurowymi??

możecie spokojnie wyciągać czasem tak mocno siedzą :wink4:

Opublikowano

to właśnie tak nie do końca stroboskopy. Samochód jeśli stoi i nie jest zamknięty to co raz mrugnie światłami. Jak zamykam to uruchamia się raz klakson i znowu mrugnie światło i to wszystko. Czy to jest nielegalne?

Opublikowano

czy to przypadkiem nie chodzi o kierunkowskazy? :naughty:

Opublikowano

a skad masz takie magiczne zarowki? bo szczerze to nie zabardzo wiem o co chodzi i mysle ze koledzy podobnie ;)

jezeli allegro to poprosze link, chetnie zobacze co to za cudo...

Opublikowano

tez jestem Ciekawy ; ).

ale stroboskopy sa chyba zabronione i mundurowi moga sie przyczepic .

Opublikowano

to moze poprostu sa niesprawne ; p wiem ze zarowki led maja tendencje mrugania zdarzyło mi sie to pare razy :cool1:

Opublikowano

no to nie mam pojecia co to moze byc ; ) a mozesz zrobic ich zdjecie i pochwalic sie na forum ? :naughty:

Opublikowano

A może to jakaś funkcja (podłączenie) w alarmie skoro piszesz że przy zamykaniu. Istnieje możliwość że oprócz kierunkami może mrugnąć pozycjami.

Opublikowano

hehe, ja to czuje ze alarm jest podlaczony pod pozycyje i to cala magia migajacych pozycyjnych :polew:

Opublikowano

Zdjęcie żarówek.

IMG_4502.jpg

[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 21:00_________________________________________________Postaram się w najbliższym czasie je wymienić ale to może potrwać z 2 tygodnie :P Po wymianie nagram filmik :naughty:

Opublikowano

zwykła diody a jak diody się pier,,, to zaczynają migać :decayed:

Opublikowano

zwykła diody a jak diody się pier,,, to zaczynają migać :decayed:

i to cała magia mrygających postojówek, to u mnie jak sie wysr... i zaczeły mrygać zamiast wymieniać mogłem sie cieszyć że mam fajny gadzet