nieznany_2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Mam pytanko odnośnie wymiany żarówek postojowych. Zakupiłam takie fajne żarówki migające i chciałabym je wymienić. W instrukcji obsługi opisane jest jak to zrobić (wydaje się łatwo) ale z mężem próbowaliśmy i trochę się boimy że coś tam wyrwiemy. Żarówka siedzi dosyć głęboko. Mamy próbować dalej czy trzeba reflektor cały demontować? Aha i czy taka migająca żarówka nie rozładowuje akumulatora??
Góral.tz Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 szykujecie się na święta czy jak?? migające postojowe ??? a co z mundurowymi?? możecie spokojnie wyciągać czasem tak mocno siedzą
nieznany_2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 to właśnie tak nie do końca stroboskopy. Samochód jeśli stoi i nie jest zamknięty to co raz mrugnie światłami. Jak zamykam to uruchamia się raz klakson i znowu mrugnie światło i to wszystko. Czy to jest nielegalne?
kerob Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 czy to przypadkiem nie chodzi o kierunkowskazy?
kerob Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 a skad masz takie magiczne zarowki? bo szczerze to nie zabardzo wiem o co chodzi i mysle ze koledzy podobnie jezeli allegro to poprosze link, chetnie zobacze co to za cudo...
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 tez jestem Ciekawy ; ). ale stroboskopy sa chyba zabronione i mundurowi moga sie przyczepic .
nieznany_2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 nie pamiętam dokładnie bo zostały kupione dawno temu i chyba w Auchanie za niewielkie pieniądze pod nazwą żarówki postojowe
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 to moze poprostu sa niesprawne ; p wiem ze zarowki led maja tendencje mrugania zdarzyło mi sie to pare razy
nieznany_2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 niesprawne raczej nie są znajomy też miał takie i też tak samo świeciły
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 no to nie mam pojecia co to moze byc ; ) a mozesz zrobic ich zdjecie i pochwalic sie na forum ?
nieznany_2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 no wyglądają jak ledowe. Teraz są w aucie w schowku i nie chce mi się po nie iść. Jutro mogę zdjęcie wkleić
krzysieqakces Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 jak już zamontujecie to prosimy o jakiś krótki filmik, ciekawy jestem jak to wygląda
tomaszstn Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 A może to jakaś funkcja (podłączenie) w alarmie skoro piszesz że przy zamykaniu. Istnieje możliwość że oprócz kierunkami może mrugnąć pozycjami.
kerob Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 hehe, ja to czuje ze alarm jest podlaczony pod pozycyje i to cala magia migajacych pozycyjnych
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 w sumie to trochę bez sensu bo i tak tego nie widać i tak, postojówki strasznie słabo świecą, przynajmniej moje :gwizdanie: chociaż mam ledowe.
nieznany_2 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 Zdjęcie żarówek. [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 21:00_________________________________________________Postaram się w najbliższym czasie je wymienić ale to może potrwać z 2 tygodnie Po wymianie nagram filmik
Góral.tz Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 zwykła diody a jak diody się pier,,, to zaczynają migać
burus2 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 zwykła diody a jak diody się pier,,, to zaczynają migać i to cała magia mrygających postojówek, to u mnie jak sie wysr... i zaczeły mrygać zamiast wymieniać mogłem sie cieszyć że mam fajny gadzet
Rekomendowane odpowiedzi