Gość oskaritto Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 witajcie!mam spory klopot bo ciagle mi sie wydaje ze mam zle zbieznosc ustawiona (jeszcze nie wiem czy opony beda lysawe z tego tytulu) ale zbyt mocno mna rzuca jak wieje *mimo wszystkich elementow sprawnych w zawieszeniu* dodatkowo mam dziwne wrazenie ze samochod wylapuje wszystkie nierownosci (i na letnich i na zimowych oponach) jakby ciaga kierownice pytanko: Jaka zbieżność dla 1 BA (AUDI A4 B6) USA czy ktos moze pomoc ? ustawialem w dwoch warsztatach i calkiem inaczej w jednym calkiem inaczej w drugim mi ustawlili :/
Krzy0 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Tez bylem ostatnio na zbieznosci i koles powiedzial ze mam -6 a powinno byc +20 nie wiem co maial na mysli ale nic mi nie ustawil bo nie dał rady ruszyc koncuwki w maglownicy (zapiekła sie).Wczoraj to rozruszałem i dzis podjade jeszcze raz na zbieznosc.
domjenick Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 tu masz do AVJ,ale na pewno nie będzie się różnić-musisz też wziąć pod uwagę ,na jakich kołach auto stoi i tu wydruk, jak mi robili na 1BA na 18"
Ogorafal Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 tu masz do AVJ,ale na pewno nie będzie się różnić-musisz też wziąć pod uwagę ,na jakich kołach auto stoi i tu wydruk, jak mi robili na 1BA na 18" mialem robiona zbieznosc na 235/45/17 teraz mam 205/55/16 i chcialbym zeby auta nie rzucalo bo wiem ze kiedys tak mialem w innym aucie jak mialem zbieznosc przestawiona to jak zawialo auto zaczynalo myszkowac.
wrclaguna Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Moze cos pomoze to info ZBIEZNOSC W B6
Gość oskaritto Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tez bylem ostatnio na zbieznosci i koles powiedzial ze mam -6 a powinno byc +20 nie wiem co maial na mysli ale nic mi nie ustawil bo nie dał rady ruszyc koncuwki w maglownicy (zapiekła sie).Wczoraj to rozruszałem i dzis podjade jeszcze raz na zbieznosc. czesc cos sie wyjasnilo ze zbieznoscia ? masz moze jakis wydruk ?[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 00:30_________________________________________________ Moze cos pomoze to info ZBIEZNOSC W B6 thx
Krzy0 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zbieznosc zrobiona ale wydruku niestety nie mam.Zlosciło mne wczesniej ze jak wpadalem w dolek to auto sie jakos dziwnie zachowywalo,a teraz jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi