Mav3rick_17 Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 witam Panowie mam problem i prosze o pomoc. Co sadzicie o takim zestawie z allegro ---> http://allegro.pl/item324158176_audi_a3_a4_c4_sterownik_centr_zamka_domyk_szyb.html Mam a4 z 96r i niestety nie mam zamykania samochodu z poziomu kluczyka co jest bardzo uciazliwe chcialem zastosowac ten oto zestaw z allegro tyle ze te banany sa pewnie jakies badziewne i szybko sie rozwala dlatego chcialem dokupic oryginalne nie wyciete banany i przelozyc srodek z tych nieoryginalnych czy przejdzie taki myk?? i moze ktos posiada oryginalne niewyciete banany bardzo by mi to pomoglo. Z gory dziekuje za wszelka pomoc.
jocker01 Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 czesc, zazwyczaj bebechy ja prawie identyczne tak wiec mozna je przekladac, ale zawsze mozna sie zapytac sprzedawce czy istenije taka mozliwosc. centralka wyglada na ciekawa i skoro sprzedawca twierdzi ze jest robiona specjalnie pod audi to chyba warto. Pozdrawiam Jocker01
Rekomendowane odpowiedzi