krzysiok Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam, Mam w S-Line zawieszenie 1BE, ale niestety przy wjeździe do podziemnej hali garażowej okazuje się zbyt niskie na progu i solidnie szura. Sytuacja pogorszyła się po zmianie kół na zimowe (z 45R17 na 55R16). Czy zawieszenie 1BE ma możliwość regulacji i/lub podwyższenia? Czy pozostaje tylko wymiana na standardowe zawieszenie? Znacie może w okolicach Poznania kogoś, kto mógłby się tym zająć nie odwalając amatorki? Dzieki!
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Przy 1BE Co to za progi tam macie Nie ma zadnej regulacji jedynie mozesz załozyc standart zawieche czyli 1BA p.s. W mojej B6 mam -70 mm i jakos przejezdzam przez progi :gwizdanie:
krzysiok Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 Przy 1BE Co to za progi tam macie Heh, źle wyprofilowany zjazd do hali podziemnej (wybrzuszenie). Inna sprawa, że mam wrażenie, że zawieszenie przy 120kkm już usiadło więcej niż -20. Wrzucę potem fotkę, to ocenicie.
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Raczej nic nie powinno siaść chyba ze ktos zmienial amorki na np. od zawiechy 1BA
Rekomendowane odpowiedzi