DiAMOND Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam, Szukam tutorial lub fotostory z opisanymi krok po kroku jak dobrze i sprawnie wymienić świece żarowe w Audi A4 B5 1.9TDi AFN? Z góry dziękuje.
goldi Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 żadna filozofia sciągasz kapturki klucz nasadowy cienki i długi 10 tka na małą grzechotkę do tego przedłużka i odkręcasz powoli jak byś gwintował w lewo i w prawo wszystko zależy jak ktoś je kiedyś dokręcił może pójść lekko a mogą być problemy
tomekkarauda Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 I najlepiej na rozgrzanym silniku tak słyszałem, chyba ze się mylę ..
bava Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 A czy przypadkiem do wkręcenia nowych nie będzie potrzebny klucz dynamometryczny? z tego co czytałem ma być 12-15Nm
mar_92 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 A czy przypadkiem do wkręcenia nowych nie będzie potrzebny klucz dynamometryczny? z tego co czytałem ma być 12-15Nm przeczytaj sobie to http://www.samnaprawiam.com/poradniki-1796-wymiana-swiec-zarowych-w-tdi.html
kograman Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Noo i sprawa jasna, sam skorzystam jak będę swoje zmieniał.
Rekomendowane odpowiedzi