mazigt Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam, zakupiłem sobie lampy ala S4 do mojej b5 przed liftingiem, czyli lampa i kierunek osobno, ale w komplecie nie było ani silniczka, ani zaślepki która by trzymała odbłyśnik. Teraz lata góra - dół. Gdzie mogę kupić taka zaślepkę? Albo może ktoś ma z was forumowicze do sprzedania takie coś? Silniczka nie chce kupić, bo w starych lampach nie miałem elektrycznej regulacji. Pozdrawiam !
burus2 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 za pare groszy kupisz całą regulację z silniczkami ,silniczki do przedlifta dużo łatwiej dostać i za dużo mniejszą kase w dziale sprzedam napewno coś znajdziesz
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 a w starych lampach nie ma takiego czeguś ?? Pare dni szybciej bys napisał , miałem ale poszły za dwa piwa ;(
burus2 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 :polew: widze że to uniwersalna cena bo jak zmieniłem moje na polifty też za 2 browarki oddałem
mazigt Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 A w starych lampach mam w tym miejscu taka zaslepke na duży imbus, próbowałem to zdjąć, ale bałem się żeby nie zepsuć lampy. Dało by rade przełożyć tą zaślepke ze starej lampy?
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 jest to bardzo mozliwe . sprobuj to wykrecic i wyjac w sposob jak wyciaga sie silniczek regulacji wydaje mi sie ze lapmy sa przystosowane do silniczka tylko nie miały go na wyposarzeniu i zastosowano zaslepke. wkoncu cos to musi trzymac
Rekomendowane odpowiedzi