Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL TDI] Kelly WINTER ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zima sie zbliza ale niestety nie mam odpowiedniego ogumienia bo samochod niedawno kupilem, chcialbym wmiare dobre opony i za niewygorowana cene, bieznikowane nie wchdoza w gre pisze odrazu :) Napotkalem sie z takimi oponami w pewnym sklepie bo dosc niskiej cenie 190zl/sztuka, spotkla sie ktos z nimi? Warte? Ogolnie nie mam masy pieniedzy a jeszcze trohe mszue gotowki wlozyc przed zima w audi wiec prosilbym o polecenie czegos w wmiare rozsadnej cenie :)

Pozdro

Opublikowano

Dayton DW510 - tania i przyzwoita opona :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Wiem bo czytalem juz to :) Ale dobrze zaczerpnac informacji tez od uzytkownikow i uslyszec inne propozycje ;) pzdr

Opublikowano

KELLY WINTER ST miałem nówki w zeszłym sezonie(niepotrzebnie je sprzedałem razem z autem)

może mają dziwny bieżnik,ale to świetne opony i gdybym miał kupować w tym roku to na pewno były by to Kelly. to nie chińczyk tylko Polska produkcja grupy Goodyear.Dużo jeździłem poza miastem w głębokim śniegu i jednym słowem rewelka.Mają fajną mieszankę(nie twardnieje),ale potem na wiosnę trzeba je szybko zmienić żeby się nie ścierały

polecam :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzis kupilem, z zalozeniem i wywazeniem wyszlo mnie rowno 800zl ;) Fajny szeroki bieznik, miekka guma, na typowy snieg powinny byc git ;) no i wlasnie to mnie zdziwiwlo na oponie, made in poland ;) oby sluzyly ;)

Opublikowano

będziesz zadowolony........o ile spadnie śnieg w tym roku :kwasny:

Opublikowano

Mnie tez proponowali te Kelly ale jakos sie nie przekonałem . prawie nic o nich na neie nie było. Kapciaż mówił ze to bieżnik GoodYera z przed 3 lat. (tak w sumie te firmy funkcjonują, że odkupuja stare wzory i je przywracają do życia)