Lok Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Koledzy czy na długich działają wam kierunkowskazy?
Golem1 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 nigdy nie sprawdzałem aż zaraz u siebie sprawdzę,a czy na mijania ci działają?,może tak to jest połączone że na długich są zablokowane.
Lok Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Wstyd się przyznać ale zrobiłem tym autem 56 tys km i dzisiaj się złapałem na tym że na długich nie można włączyć kierunkowskazu. Na światłach mijania naturalnie mam. Powodem tego jest chip tunin który zrobiłem na dniach a to skłoniło mnie do posprawdzania wszystkiego w układzie elektrycznym choć pewnie nie ma to związku.
Golem1 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 właśnie sprawdziłem u siebie i po załączeniu długich kierunki działają,awaryjne też.
Lok Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Już zrobiłem okazało się że spalony bezpiecznik. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi