Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Jaki termostat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich przymieżam się do wymiany termostautu w swoim audi i chciałbym się dowiedzieć jaką firme polecacie

Opublikowano

orginalny z aso :)

Opublikowano
  • Autor

a ile taka przyjemność w aso

Opublikowano

orginalny z aso :)

Dokładnie ori to ori od bidy może być Wahler czy jakoś tak to się piszę :tongue4: [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 21:12_________________________________________________ok 100 zł

Opublikowano
  • Autor

da się przeżyć

Opublikowano

da się przeżyć

Jeśli masz do wyboru wahlera za 40 zł a ori pewny z aso za 100 zł to się nie zastanawiaj :good:

Opublikowano
  • Autor

no tak ale ten ori to tylko w aso czy można do kupić w sklepie

Opublikowano

no tak ale ten ori to tylko w aso czy można do kupić w sklepie

Możesz kupić na allegro, jednak sam chciałem w aso kupić i wymienić to za termostar powiedział 100zł a wymiana 150 :polew:

Opublikowano

Tylko oryginalny z ASO

koszt 130 zł

Opublikowano

Trochę mnie drażni temat ori termostatów. Nie mam wiedzy w tej kwestii i nie chcę na siłę podważać opinii innych ale co jest w tym urządzeniu takiego skomplikowanego, że wszyscy krzyczą ORI ORI ORI. Przecież to tylko termostat. Do innych pojazdów ludzie kupują zamienniki i jeżdżą a do audi nikt nie umie zrobić porządnego zamiennika???

Wiecie dlaczego pytam? Sprzedaje m.in. skutery, współpracuje z jedną z lepszych chińskich firm na naszym rynku, która dystrybuuje dwie marki pojazdów I jest ich właścicielem. Sytuacja wygląda tak, że do jednej marki tłok kosztuje 14zł a do drugiej 40, jak skończyły się tanie a był potrzebny do tanszego skutera to pracownik polecił nie czekać i wziąć ten za 40 "bo to to samo". A jak przypadkiem udało się podejrzeć ich narzut to wszyscy w firmie za głowę się złapaliśmy. 500-1000% na niektórych gratach (zwłaszcza "karoseria" :no: :no: :no:)

Najzwyczajniej nie stać mnie w tym momencie na ori ale jak czytam i czytam to się nieori trochę boję

Opublikowano

Uważam dokładnie tak samo :P na vwgolf.pl wszyscy jeżdżą na wahlerze i są zadowoleni. W audi ten sam termostat w cudowny sposób okazuje się szajsem niewartym kasy. Mam wahlera i trzyma idealnie 90 stopni.

Opublikowano

tak samo jak krzysiek ;] kup se wahlera i bedziesz zadowolony wg mnie zadnej roznnicy nie bedziesz mial i znam wiele przypadkow ze te ori ori ori padaly nawet po 3 dniach

Opublikowano

nie ma co bronić, przereklamowane ciulstwo dzialajace tak samo. jezdze na wahlerze 2 sezon i zadnego problemu nie ma.