szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 czy może mieć wpływ na sporadyczne problemy z odpalaniem na ciepłym silniku ? Gdzie znajduje się ten czujnik ? Auto kolego Miras84.
WIŚNIA Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 z tyłu silnika z tego co pamiętam,od strony ściany grodziowej na 4 piny chyba,też tak mam tyle że zimą bardziej objawy się nasilają
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 można go jakoś sprawdzić omomierzem ? jakie wartości powinien wykazywać ? Na pewno trzeba zacząć od sprawdzenia połączeń bo to bład sporadyczny wg. vaga
Onkel Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Wiesz co u kolegi tylko w B6 załączały się cały czas wiatraki od chłodnicy. Zamówił dwa czuniki bo jeden jest na dole na wężu przy chlodnicy a drugi na górze z tyłu silnika tak jak już kolega wyżej napisał. Za oba dał 50zł. Wymienił i jak ręką odjął. A też miał błąd sporadyczny ale po wykasowaniu cały czas wracał.
?uki1984 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam ja też mam problem z włączającymi się wiatrakami i ten sam błąd gdzie dokładnie jest ten czujnik z tyłu silnika i czy ktoś może podać nr części tych czujników albo jakieś foto jak to wygląda
grzes1150 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zaloguj grupę 003 i 007 na zimnym i ciepłym silniku i będzie wiadomo czy czujniki ok.
?uki1984 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No dobra a co ztym wentylatorem? Włącza się na zimnym silniku
grzes1150 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No dobra a co ztym wentylatorem? Włącza się na zimnym silniku Masz uwalony czujnik temp.
?uki1984 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No dobra a co ztym wentylatorem? Włącza się na zimnym silniku Masz uwalony czujnik temp. tyle to się domyśliłem. Czy może ktoś podać nr c,esci tego czujnika ---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- No dobra a co ztym wentylatorem? Włącza się na zimnym silniku Masz uwalony czujnik temp. tyle to się domyśliłem. Czy może ktoś podać nr c,esci tego czujnika
Rekomendowane odpowiedzi