Tobi_one Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam, wpadłem na pomysł żeby założyć taki temat ponieważ może się to zawsze komuś przydać, zwłaszcza w sytuacji, gdy są jakieś roboty drogowe związane z Euro 2012 np lub też inne okoliczności na trasie o których wiedzą pobliscy mieszkańcy czy też ludzie którzy często jezdzą danymi trasami (forumowicze) a którzy mogliby się taką wiedzą podzielić z resztą użytkowników tego forum po to, aby wszystkim lepiej i sprawniej się podróżowało no i żeby można było sobie zaplanować trasę przejazdu to może ja zacznę: jak to jest z czasem dojazdu od Skierniewic tj. miejscowość niedaleko Warszawy do Zakopanego, a dokładniej do Murzasichle? Jak sytuacja na trasie katowickiej (gierkówce) ? O której wyjechać tak żeby być mniej więcej w piątek koło 15 na miejscu?
hellbean Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Powiem Ci tak kolego z Katowic do Warszawy jade ok 4-4.5h (praktycznie co tydzień), jadąc w stronę Wawy roboty drogowe od Piotrkowa na odc. ok 80km. A w tych godzinach co Ty podałeś i w piątek to musisz się liczyć że mogą być jakieś przestoje, bo tak to raczej płynnie idzie ale powoli. Za Katowicami to niestety nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi