burus2 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam. Jestem żoną posiadacza Audi A4 i chciałabym prosić wszystkich klubowiczów o oddanie głosu na Zespół Szkół i Placówek Specjalnych w Jeleniej Górze ul. Kruszwicka 3, na pracę plastyczną wykonaną przez dzieci niepełnosprawne. Aby oddać głos należy wejść na stronę internetową www.meblikkonkursy.pl w galerię i zagłosować na w/w placówkę.Żeby głos był ważny trzeba kliknąć w link przysłany na poczte Każdy głos się liczy. To nic nie kosztuje, a dzięku Waszym głosom dzieci mogą mieć sale wyposażoną w nowe meble. Dziękuję.
domjenick Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 poszło- ale trudno było znaleźć po kodzie pocztowym poszło szybciej -dla zainteresowanych 58-500 wpisać kod pocztowy i wyskoczy odpowiedni rysunek i dane
pepik Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Właśnie ja za pierwszym razem też szukałem i nie znalazłem ale teraz po kodzie pocztowym poszło 58-500 Powodzenia
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Poszło dzięki za kod pocztowy bo bez niego nie mogłem znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi