play Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam, Borykam się z problemem demontażu środkowego pasa tylnej kanapy. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak do niego się dobrać? Pas jest zablokowany i nie można go rozwijać. Próbowałem "trzaśnięcia" oparciem w celu odblokowania lecz bezskutecznie.
daniel-84 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Z tego co się orientuje to musisz wyciągnąć kanapę, będziesz miał wtedy dostęp do śrub od pasa. I po problemie.
puzzel1 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 dokladnie, klucz nasadowy 17 i pas odkrecony
play Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Dziękuję za odpowiedź. Nie wiem czy się dobrze rozumiemy ponieważ mi chodzi o rolkę z pasem a nie mocowanie zatrzasku. Jutro spróbuje i dam znać. Proszę jeszcze o jakieś info z tą kanapą jeśli to nie problem . POzdrawiam
SZYNKAR Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Kolego nie ma żadnego mechanizmu zwijania tego pasa. Regulujesz go sobie wciskając blaszkę do plastiku(brak słownictwa ), obejrzyj dokładnie zapięcie przy pasku.
karbonek Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Spróbuj popukać jakimś gumowym młotkiem dookoła rolki i w rolkę w różnych położeniach oparcia kanapy (nie za mocno). W rolce pasa jest metalowa kulka, jeżeli rolka nie będzie w poziomie, to się blokuje (np przy dachowaniu). Przy pukaniu lekko pociągaj za pas, pewnie się odblokuje
SZYNKAR Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 U mnie wszędzie są rolki... Przepraszam źle spojrzałem na rodzaj pojazdu.
Rekomendowane odpowiedzi