przemko201 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 witam mam problem z temperatura i nie wiem od czego zaczac po nagzaniu silnika do 90stopni motyw taki jak jest wlaczone ogrzewanie powyzej opcji LOW temperatrura jest OK stoi jak wylacze lub zrobie LOW (nawiewy wew) temperatura rosnie prosze o sugestie czy termostat czujnik ...? od czego zaczac pozdrawiam
tomek20stencel5 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Wygląda jakby termostat się za mało otwierał. A jak jest przy ostrej jeździe? Wzrasta? I jak wyłaczysz to ogrzewanie i sprawdzasz temp. to rośnie na wskaźniku czy na vagu ew. klimatroniku?
przemko201 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 tez mi sie zdaje ze termostat glownie po miescie jezdze narazie zaobserwowalen tak jak pisalem nie ma roznicy ostra czy slaba jazda zaczyna rosnac jak silnik jest nagrzany sprawdze jeszcze na klimatroniku dzieki sa sugestie napisze jak wyklucze cos [br]Dopisany: Listopad 28, 2011, 06:55:49 _________________________________________________juz po sprawdzeniu niestety pompa wody po uszkodzonym napinaczu na alternatorze ktory wywalil pompe pozdrawiam
czorny_07 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 To termostat, miałem podobne objawy.
Rekomendowane odpowiedzi