Mxixkxe Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Witam ponownie, troche mnie tu nie bylo. Mam A4 1.9 Tdi, ostatnio mam problem, przy lekkim skrecie kierownica w lewo pojawia sie dziwwny dzwiek, nieopisywalny wlasciwie I tak jakby kierownica drzala, lecz to moze byc zludzenie. Dodam, ze mam Audi RHD (z kierownica po prawej stronie). Ostatnio wymienialem filtr powietrza do kabiny. Pisze o tym poniewaz nie jestem calkowicie pewien wktorym dziale to opisac. Dodam, ze jak nacisne hamulec to przestaje piszczec. Podejzewam juz nawet nagrzewnice Nikt nie wie co to jest. Spotaklo Was cos takiego? Ps. Mam do wymiany tez termostat, wymieniam w poniedzialek, moze miec to zwiazek?
grzanek85 Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Kolego sprawdź zawleczkę pedału sprzęgła zobaczysz ją po zdjęciu obudowy pod kierą, właśnie ona jak wypadnie to powoduje takie jak by tarcie bo opiera sie o kolumnę przy skręcie jest dokładnie w pedale sprzęgła przy styku z kolumną kierowniczą. tu masz fotkę
Mxixkxe Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Opublikowano 17 Marca 2008 Dzieki za porade. zaraz sprawdze i dam znac.
Rekomendowane odpowiedzi