Mxixkxe Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Witam, Krotko, co sadzicie o tym sposobie "modyfikowania" pojazdow? Chodzi o przerobki z RHD na LHD. Jestem ciekawy jak to sie ma do A4, bo oprocz tego ze mam jedna juz to czaje sie na "nowszy model".
Gość jonny Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Mxixkxe i w czym problem? Nie ma rzeczy niemozliwych do zrobienia,kazde auto da rade przełozyć i A4 nie jest wyjątkiem,.kwestia pieniędzy,czy się opłaca.
Mxixkxe Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Opublikowano 14 Marca 2008 Dlaczemu ma sie nie oplacac. Oplaca sie oplaca. z tego co sie dowiedzialem, to jest koszt ok 5000/6000. Mielista jakies doswiadczenia z takimi rzeczmi?
Reggi Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Dlaczemu ma sie nie oplacac. Oplaca sie oplaca. z tego co sie dowiedzialem, to jest koszt ok 5000/6000. Mielista jakies doswiadczenia z takimi rzeczmi? Znajomy sprowadzał auta pod przekładke . Przełożyli mu nową Lagunę .. i zjarała sie Coś poszło nie tak . Ja jestem zdania , że lepiej kupić auto przystosowane do kierunku ruchu , jaki obowiązuje wdanym kraju .. bez przekładek i reszty rzeźby
mcm Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 jak kupisz autko za 100 -200 funtów, które u nasz kosztuje 20 - 25 tyś, to za dobrą przekładkę chyba warto zapłacić nawet 5000 - 6000 zł
woncki Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Każda przekładka to zła przekładka , nie chciałbym stracić życia , lub cierpieć , że ktoś je stracił tylko dlatego , że zostało w kieszeni kilka tysi . Nie tędy droga .
mcm Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 woncki straszny pesymizm przez ciebie przemawia, dziś już są firmy które profesjonalnie zajmują się przekładkami i dają gwarancją na swoją pracę
Rekomendowane odpowiedzi