Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Apple, Mac Os X, iPhone, iPad, iPod, Apple TV, aplikacje

Rekomendowane odpowiedzi

czasami mi brakuje wyświetlacza w 4ce, minimalnie większy to moim zdaniem zaleta

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

np. do przeglądania Instagramu zacząłem używać Galaxy tab'a bo w Iphonie małe są te ikonki

Nie wiem czy dobrze zrobili ze jest większy to takie samsungowe

Co masz do Samsunga :whistling:

Na 3,5'' weź sobie przeglądaj forum albo normalne strony w pełnej wersji a nie mini, wiem co mówię zwłaszcza jak porównuje 4S z SGS3 którego używam.

Będę miał nową 5kę do testów to sprawdzimy jak teraz będzie.

za***iście, jadę do USA wyrwać to cacko bo u polskich operatorów cena będzie kosmos, jak to zawsze, nawet 4 czy 4S jest mega drogie a co dopiero 5tka

Czytałem teraz pierwsze opinie to ludzie rozczarowani jak ktoś ma 4S to nie planuje przesiadki bo nie ma '' szału''

Ale tak już jest z każdą premierą sobie wyobrażają nie wiem co a później takie a nie inne komentarze.

Ten sprzęt już nie rozwija się jak dawniej i nie mają co wymyślić jedynie mogą polepszyć procek dać więcej ramu polepszyć optyke czy trochę lepszy ekran i nic więcej.

Ale ma już jedną wielką wadę jeśli chodzi o ekran, ten składa się bodajże z trzech części i nie muszę mówić jakie będę koszta jeśli upadnie i się rozwali:whistling:

Powinni dać bezprzewodowe ładowanie i nie rozumiem czemu nie dodali tego.

No nic trzeba poczekać na prawdziwe testy.

Poszło z S3

no to będzie trzeba 4kę sprzedawać.. :naughty: ciekawe za ile będzie w T-Mobile, jak dadzą mi taką cenę jak za 4 (250zł) to z pewnością wezmę :decayed: ojciec teraz wziął sobie SGS3 bo nic lepszego nie było w ofercie (przechodzenie z 4 na 4s moim zdaniem mijało się z celem) i niespecjalnie jest do niego przekonany :whistling:

no to będzie trzeba 4kę sprzedawać.. :naughty: ciekawe za ile będzie w T-Mobile, jak dadzą mi taką cenę jak za 4 (250zł) to z pewnością wezmę :decayed: ojciec teraz wziął sobie SGS3 bo nic lepszego nie było w ofercie (przechodzenie z 4 na 4s moim zdaniem mijało się z celem) i niespecjalnie jest do niego przekonany :whistling:

Po co mu taki telefon, używa choć 40% jego możliwości :naughty::whistling:

Goophone Y5 już jest i może mocno zaszkodzić Apple'owi - TVN24

Zwariowałem :decayed:

Po co mu taki telefon, używa choć 40% jego możliwości :naughty::whistling:

maile, prezentacje.. poza tym "warszawka" patrzy dziwnie jak masz coś słabego na niektórych spotkaniach :whistling:

poza tym "warszawka" patrzy dziwnie jak masz coś słabego na niektórych spotkaniach :whistling:

Bitch Pleeeease! :polew: Co to wogóle ma być? Z kim on się zadaję, że mierzą innych wypasem telefonu komórkowego :grin:

nie tylko telefonu komórkowego, także garniturem, zegarkiem itp :grin: dla mnie to też jest chore.. ale cóż zrobić :decayed:

:blink:

---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ----------

322508_10151227357707463_318191774_o.jpg

:grin:

---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

A niżej :decayed:

235448_tablet.jpg

Galaxy S11 :polew: