Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Formuła 1 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W BMW Sauber trwa dochodzenie, dlaczego Robert Kubica nie mógł wziąć udziału w najważniejszej części kwalifikacji na torze Silverstone. Zespół musi także wyjaśnić sytuację, gdy mechanicy omal nie doprowadzili do tragedii z udziałem polskiego kierowcy.

Chodzi o to, że maszyna BMW Sauber nie była odpowiednio ustawiona. Zawieszenie dosłownie odbijało się od nierówności toru. Gdy na jezdnię spadły hektolitry wody, to BMW z Robertem Kubicą w środku dosłownie ślizgało się po torze, a opony czasem nie miały styczności z drogą. To była już nie Formuła 1, lecz wyścigi motorówek !

W niedzielę to szerokie pobocze uratowało Kubicę od poważnego wypadku. Aż strach pomyśleć, co by się stało, gdyby bezwładne 600 kg żelaza, elektroniki i paliwa walnęło w ścianę, pędząc 240 km/godz. Rok temu w Kanadzie makabrycznie wyglądająca kraksa Polaka zdarzyła się przy prędkości 230 km/godz.

BMW musi wyciągnąć wnioski z wpadki na Silverstone. Tym bardziej że kosztowała ona Kubicę nie tylko spadek na czwarte miejsce w klasyfikacji generalnej kierowców, ale przerwała też passę siedmiu kolejnych wyścigów, w których Polak zdobywał punkty.

Opublikowano

Dokładnie tak jak piszesz :)

Opublikowano

a na Hokkenheim cos czuje ze beda faworyzowali (team) Nicka z wiadomych powodow...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zaczął sie trening :wink4:

masz linka na żywo ?

Opublikowano

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 Server at stream.ra1kkonen.com Port 80

Opublikowano

oki znalazłem gdzie indziej :)

Opublikowano

mi niestety ani jeden link ani drugi też nie działa :( Oby dwa komunikaty brzmią tak samo: "Sorry, rights restrictions prevent us from displaying this video content to users outside UK" :wallbash:

Opublikowano

mi niestety ani jeden link ani drugi też nie działa :( Oby dwa komunikaty brzmią tak samo: "Sorry, rights restrictions prevent us from displaying this video content to users outside UK" :wallbash:

nie wiem o co chodzi ale u mnie działaja oba :guma:

Opublikowano

Co to kuźwa miało być :rant: Znowu coś mu zrobili że znalazł się poza torem :wallbash: Wiedziałem, że będą się starali wszystko zrobić, żeby tylko ich "mistrz" Heidfeld był lepszy :punish: No nie nawet chyba pełnego okrążenia nie zrobił :disgust: I już zaorał, wg mnie ewidentnie coś nie tak z prowadzeniem, on powinien gładko, bez najmniejszych problemów przejechać przez ten zakręt :wallbash::thumbdown:

Opublikowano

gdzie to ogladacie , bo umnie te linki nie leca

Opublikowano

gdzie to ogladacie , bo umnie te linki nie leca

narazie przerwa do 14

Opublikowano

na polsat sport extra

Opublikowano

Uwierzycie że bolid Kubicy potrafi jechać 312 km/h :blink: Co jest? Czyżby wreszcie jeździł szybciej? Właśnie taką prędkość Kubiś wykręcił przed chwilą :mysli: A Massa w tym samym miejscu 313,4 km/h... Nie jest źle... :good: Ogólnie Robercik sobie radzi :good::cool1:

Opublikowano

Problemy dzisiaj na treningu,mam nadzieję że nie cofną go o 5 pozycji przez skrzynię biegów :)