zbycho121 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam Nie mam w swoim autku czujników parkowania (tył) Chcę założyć. Może wiecie jakie najlepiej kupić?? Pozdrawiam
tomasimo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Są takie fajne takie bez wiercenia w zderzaku oczywiscie nie oryginały . Ale nie pamietam nazwy koszt to chyba 150zl . No chyba ze chcesz oryginały wiec to juz inna sprawa
klark_p Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam, Ja przymierzam się do założenia oryginałów - zbierm info co dokładnie będę musiał kupic i jakie modyfikacje wprowadzić...? Jeśli ktoś już to przerabiał, to proszę o info... Pozdrawiam.
tomekSSK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Kiedyś w tv shop'ie mango oferowali czujniki które umieszczasz na ramce bądź tablicy rejestracyjnej. Nie pamiętam tylko w jakiej cenie.
virus31 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 oryginał zawsze najlepszy. Na allegro możesz znaleźć sporo wiązek z czujnikami i sterownik. a poza tym szukaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=83764.0
akjam Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ORI to ORI. Nic innego bym nie zakładał.
Rekomendowane odpowiedzi