Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Przycisk AUTO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanko co do przycisku AUTO na konsoli od klimy. Chodzi mianowicie o to czy Da sie zmienić ustawienia , kiedy dmuchawa jest ustawiona na dwie kreski i wciskam auto ustawia sie na jedna kreskę , gdy ustawie ręcznie 5 kresek i wczesne auto ustawia sie na 8 kresek co jest za dużo a jedna za mało . I stad moje pytanie czy da sie ustawić by auto było w granicy 4 albo 5 kresek.

Czytałem instrukcje i jest napisane ze auto samo ustawia tyle ile potrzeba ale nic sie nie zmienia tak naprawdę .

Jakieś pomysł ktoś ma ?.

Pozdrawiam Paweł

Opublikowano

w trybie auto nawiew jest ustawiany tak, aby uzyskać zadana temperaturę. Czyli im bardziej zbliża sie do danej temperatury to nawiew jest słabszy

Opublikowano

:thumbdown:Zawsze możesz samemu ustawić moc nawiewu i kierunki nadmuchu. Masz przecież z boku: na szybe, kratki i na nogi. A plusikiem siłe nadmuchu. Mozesz ustawić jak chcesz. Na AUTO słabiej wieje jak silnik jest zimny, i zwiększa się jak już sie troche nagrzeje. Później też słabnie jak już osiągnie już daną temperaturę.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedz. Ja gdzieś widziałem opis gdzies ze można ustawić dwa czy trzy tryby , ale może coś złe widziałem .pozdro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy to normalne, że przy niskich temperaturach zewnętrznych przy ustawieniu temperatury na HIGH z opcją auto nawiew nie jest na maximum. Wydaje mi się, że latem z takimi ustawieniami wentylator chodził na maxa.

Opublikowano

Nawiew Ci sie będzie sam zwiększał wraz ze wzrostem temp., a na początku wieje słabiej bo jest jeszcze zimne powietrze, więc zamiast Ci nagrzewać, wyziębił by ci wnętrze.