SpecOps Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam serdecznie.Zakupiłem Audi w wersji amerykańskiej tzn.(różnica przednich lamp ,pozycje w kolorze pomarańczowym)Moje pytanie brzmi,czy wystarczy zmienić lampy czy trzeba coś kombinować z wtyczkami żeby dostosować je do podłączenia ??Z góry dziękuję za rady
Lukasz_N Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nie podjedzie P&P bo w amerykańcu kierunek jest na dwuwłókowej żarówce. W wersji europejskiej postój ma osobną żarówkę, więc trzeba się z kabelkami pobawić. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=206571.0
SpecOps Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dzięki za szybką odpowiedz i linka ,tak właśnie myślałem że to nie będzie tak łatwo i szybko... Widzę kolego że jesteś tak jak ja z Wlkp,a znasz może jakiś warsztat z elektrykiem który by zrobił taką przeróbkę, bo ja za bardzo się na tym nie znam a nie chciał bym czegoś popier...... w instalacji. Pozdr.
Lukasz_N Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Temat mozesz sam ogarnac bez wiekszego problemu. Cala filozofia jest w linku opisana. Musisz podlaczyc kabel od postoju na kierunku do zwyklego postoju na zarowce. Miernik w reke, wlaczasz swiatla i szukasz, na ktorym przewodzie masz napiecie.
Rekomendowane odpowiedzi